Mój pierwszy syn też 52 cm i też się topił w 56. Dokupowałam wtedy ubranka na 50 i teraz chyba też powinnam, bo Kajtek w brzuszku zapowiada się jeszcze mniejszyHania moja urodzila sie 52 cm i wiecie co ciuchy na 56 sa za duze ubralam jej kombinezon to masakra! Nie wiem co będzie nosić
reklama
No faceci3 dni po porodzie a on mysli ze brzucha nie będzie będzie i nawet rok po porodzieO matko, szalona! Przytyła w ciąży 2 kg, a schudła 10 zazdroszczę
Ten Twój mąż to jakbyś w pierwszej ciąży była się pyta
Czyli jeszcze wszystko przede mnaJa prawdziwe kopniaki zaczęłam czuć kolo 39 tygodnia jak mala sie wstawila w miednice i skierowała nogi konkretnie pod zebra ;D i wtedy zaczęły się naprawdę bolesne kopniaki jak tak sie dostanie bezpośrednio w kosc
U mnie podobnie, nawet główne ulice nieodśnieżone Jaśkowiak (prezydent rzekomo) to by pewnie przejażdżkę rowerem polecałI wez tu człowieku teraz jedz do szpitala w taka pogode ;D
Mój nieproporcjonalne miał tylko nóżki, o tydzień większe, ale założyłam, że to po tatusiu 3 tygodnie to faktycznie spora różnica, ale oby to nie oznaczało nic złego!No bo nie wiadomo czemu ten brzuszek taki mniejszy. Jakby się mniej ruszał to może się okazać, że jednak coś nie działa tak jak powinno Wyczytałam w internetach, że jest hipotrofia asymetryczna, czyli wtedy kiedy brzuszek jest mniejszy niż inne wymiary. Sama nie wiem co myśleć. Nie chcę się nakręcać też.
jak Ty to zrobilas !?Dziewczyny wrocilam do domu. Superrr uczucie na wadze - 10.5 kg czyli schudlam hahaha. Maz przed chwilką mi zadal pytanko,, a ten brzuch to zejdzie czy juz taki będzie,,
Mój też tak lubi robićPatrzcie jak moja mala wypycha dupke na prawo
Mój mnie oszczędza, jeszcze ani razu w żebra nie dostałam, a może z 2-3 razy tylko lekko zabolałoMam to samo;D poczekaj na te bolesne kopniaki w zebra na sam koniec ciazy ;D
Nie strasz, bo ja mam kombinezon 62 ogólnie na 56 za wiele ciuszków nie mamHania moja urodzila sie 52 cm i wiecie co ciuchy na 56 sa za duze ubralam jej kombinezon to masakra! Nie wiem co będzie nosić
reklama
sandra0777
Fanka BB :)
Z roznych zrodel slysze, ze to nie idzie tak szybko, ale bardzo bym chciala. Szew byl zakladany na 17 mm szyjki w 22 tc, wiec jestem w szoku, ze tak sie trzyma. No ale przynajmniej przestane sie tak oszczedzacPowodzenia jutro na ściągnięciu szwu!!!, naprawdę myślisz, że szybko urodzisz po ściągnięciu..., bo wiesz, ja też tak myślałam Trzymaj się!!! i napisz jak było.