Justyna_maj2017
Fanka BB :)
A tak zapytam co się stało z tematem zamkniętego forum? Wiadomo już coś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@karolina921 a ja dalej nic nie czuje :*( a nie macie zadnego innego typu imienia?
@Megi86 powiedz, ze Ty tez nic jeszcze nie czujesz bo jak zostane tu ostatnia z poczatku Lutego ktora nie czuje dziecia to sie zalamie
Dzisiaj sie przelamalam i zrobilam pierwsze zakupy dla Niny pajace, bodziaki, skarpetki i czapeczki na 50 cm i troche leginsow i vestow. Wydalam ponad £200 wiec teraz czekam na kolejna wyplate
Niestety nie umiem powiedzieć na jakim etapie jest załatwianie forum zamkniętego. Darsi pisała z administratorką, utworzyłyśmy listę. Wszystko wysłane, ale info co dalej brak bo sama Darsi się nie odzywa [emoji853]A tak zapytam co się stało z tematem zamkniętego forum? Wiadomo już coś?
Ja jestem z 2.02 i zupełnie nic nie czuję@karolina921 a ja dalej nic nie czuje :*( a nie macie zadnego innego typu imienia?
@Megi86 powiedz, ze Ty tez nic jeszcze nie czujesz bo jak zostane tu ostatnia z poczatku Lutego ktora nie czuje dziecia to sie zalamie
Dzisiaj sie przelamalam i zrobilam pierwsze zakupy dla Niny pajace, bodziaki, skarpetki i czapeczki na 50 cm i troche leginsow i vestow. Wydalam ponad £200 wiec teraz czekam na kolejna wyplate
Ja termin na 4 lutego i tez niestety nie czuje jeszcze.Ja jestem z 2.02 i zupełnie nic nie czuję