reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
ziel-ona dokładnie, najlepiej po wypróżnieniu, napiciu się słodkiego i położeniu.....

Tez slyszalam, ze maluchy lubią fikać po słodkim [emoji846][emoji846] ja po złości na słodkie kompletnie nie mam ochoty i ruchów jako takich nie czuje, jedynie takie smyranie, łaskotanie. I to na pewno jest malutka, nigdy wcześniej tego nie czułam [emoji846]

@Emilia S, ja tez już kupiłam pierwszy ciuszek, za to przyszły tatuś wpadł w szał i kompletuje mi wyprawkę [emoji846][emoji846] wie co chocialam i co mi się podobało oraz co będzie potrzebne i tak coraz więcej rzeczy pojawia się w domu. W sumie to Wam powiem, ze mi to na rękę [emoji16][emoji16][emoji16] Nawet poduchę do spania w kształcie 7 mi kupił wariat.

reklama
@Caitlyn, super wieści [emoji846] i extra, ze masz takie wyniki. Mi niestety wyszły i bakterie w moczu i hemoglobina oraz hematokryt poniżej normy [emoji53][emoji53] w zwiazku z czym muszę się faszerować lekami. Odnośnie luteiny, mi gin kazał odstawić w 12 tygodniu, ale zostal mi jeszcze duphaston, który brałam 2 tygodnie jeszcze. Tera nie biore ani dupka ani luteiny.

@raz_dwa_trzy....[emoji7][emoji7] super, no nie??? Cudne uczucie [emoji846][emoji846]

Mamy wózek :) cieszę się jak dziecko chociaż nie mam bladego pojęcia jak my się z tym wszystkim do domu zabierzemy [emoji14][emoji33] i to mój piereszy zakup dla synka i pewnie jeden z ostatnich bo poza ciuchami to wszystko praktycznie mam po córkach [emoji6]

@karolina921 @ForgetMeeNot super uczucie! Trochę dziwne i muszę się przyzwyczaić, ale już się nie mogę doczekać następnego :)

@karolina921 no i pieknie. Wyślij zdjęcie :) mogę zapytać ile daliście? Ja teraz zastanawiam się poważnie nad Aero Tutis 2w1.

@paulina07 witamy kolejną lutową mamusię :) na kiedy masz termin?

Co tam dziewczyny porabiacie w ten sobotni wieczór?

@Caitlyn, super wieści [emoji846] i extra, ze masz takie wyniki. Mi niestety wyszły i bakterie w moczu i hemoglobina oraz hematokryt poniżej normy [emoji53][emoji53] w zwiazku z czym muszę się faszerować lekami. Odnośnie luteiny, mi gin kazał odstawić w 12 tygodniu, ale zostal mi jeszcze duphaston, który brałam 2 tygodnie jeszcze. Tera nie biore ani dupka ani luteiny.

@raz_dwa_trzy....[emoji7][emoji7] super, no nie??? Cudne uczucie [emoji846][emoji846]
A masz dużo poniżej normy? U mnie od samego początku ciąży wyniki anemiczne ale moja gin jeszcze stawia na sok z pokrzywy i inne naturalne specyfiki w sumie jestem zadowolona z jej podejścia bo trochę średnio wierzę w te wszystkie specyfiki ... Ale oczywiście nikogo nie krytykuję poprostu ja się dobrze czuję mogę już jeść produkty bogate w żelazo i inne potrzebne składniki i walczę w taki sposób!

@karolina921 @ForgetMeeNot super uczucie! Trochę dziwne i muszę się przyzwyczaić, ale już się nie mogę doczekać następnego :)

@karolina921 no i pieknie. Wyślij zdjęcie :) mogę zapytać ile daliście? Ja teraz zastanawiam się poważnie nad Aero Tutis 2w1.

@paulina07 witamy kolejną lutową mamusię :) na kiedy masz termin?

Co tam dziewczyny porabiacie w ten sobotni wieczór?
Niestety nie wyślę zdjęcia bo nie działa mi kamera w telefonie. Ale pokaże zdjęcie podglądowe.
A pewnie, że możesz spytać. Daliśmy za niego 300zł. Mają dzieci 1.5 roku i miesiąc i nie dało rady jednak z pojedyńczym wózkiem spacerować więc jak to powiedziała żeby chociaż na pieluchy ze sprzedaży tego było bo i tak zbyteczny. Ale stan naprawdę super. Drobne tylko ryski na stelażu.
i-tako-moonlight-omega-mietowy-gleboko-spacerowy.jpeg

Załączniki

• i-tako-moonlight-omega-mietowy-gleboko-spacerowy.jpeg
    i-tako-moonlight-omega-mietowy-gleboko-spacerowy.jpeg
    62,6 KB · Wyświetleń: 420
Niestety nie wyślę zdjęcia bo nie działa mi kamera w telefonie. Ale pokaże zdjęcie podglądowe.
A pewnie, że możesz spytać. Daliśmy za niego 300zł. Mają dzieci 1.5 roku i miesiąc i nie dało rady jednak z pojedyńczym wózkiem spacerować więc jak to powiedziała żeby chociaż na pieluchy ze sprzedaży tego było bo i tak zbyteczny. Ale stan naprawdę super. Drobne tylko ryski na stelażu. Zobacz załącznik 891747
Ojeej, piękny :) i faktycznie cena okazyjna.

raz_dwa_trzy termin mam na 14.02 z USG wychodzi termin trochę później, ale pewnie i tak na początku lutego chciałabym miała cesarkę,ale zobaczymy jak z tym będzie

karolina921 wózek super, a cena rewelacyjna, ja się trochę boję już kupować wózek, ale jak ktoś by mi zaproponował tai wózeki taką cenę też bym brała

reklama
A masz dużo poniżej normy? U mnie od samego początku ciąży wyniki anemiczne ale moja gin jeszcze stawia na sok z pokrzywy i inne naturalne specyfiki w sumie jestem zadowolona z jej podejścia bo trochę średnio wierzę w te wszystkie specyfiki ... Ale oczywiście nikogo nie krytykuję poprostu ja się dobrze czuję mogę już jeść produkty bogate w żelazo i inne potrzebne składniki i walczę w taki sposób!

Ja pije soki z wyciskarki i raczej staram się w miarę zdrowo odżywiać, ale poleciały mu wyniki. Jakos dwa tygodnie temu nawet moja mama pytała mnie czy nie mam anemii bo jesteś przeraźliwie blada, wręcz przezroczysta jak to określiła [emoji846] kurcze, nie pamietam ale kilka punkcików poniżej normy, nie jakos drastycznie. A ten Sorbifer to żelazo na receptę.

Do góry