reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Ale dziewczyny ja nie jestem brudasem i dbam o higienę ! :)
Myje dokładnie wszystkie owoce i warzywa, wyjątkiem zawsze były maliny,bo nie lubię takich rozciapanych. Ale faktycznie w ciazy warto je umyć.
Byłem właśnie u mamy i jestem mega usatysfakcjonowana kulinarnie:)
Przez te upały i brak ochoty na jedzenie gotuję bardzo rzadko ale na szczęście mama mnie odżywia a gotuję wyśmienicie. Jadłam pyszny żurek z domowego wlasnorecznego zakwasu i placki ziemniaczane, bo miałam smaka.

Teraz to mi narobiłas smaka [emoji846][emoji846] tylko kto mi ugotuje? [emoji846]

Hej. Ja mam zaległości, więc nie wiem co u was. Mam 10 stron do nadrobienia, a jestem w totalnym niedoczasie.
Dziś byłam na wizycie. Dzidziuś 9 cm. Tętno 150/min. Płeć wciąż nie znana, bo złośliwiec trzymał sobie pępowinę między nogami. Do tego nie mam ani jednej fotki, bo dupskiem się wypięło i nie chciało się pokazać w ogóle. Zatem można wnioskować, że charakterek będzie podobny jak u starszego brata. [emoji23][emoji23][emoji23]

W ogóle powiedzieliśmy synkowi że w brzuchu jest dzidziuś. Oglądał z nami książeczkę o tym. Widział na usg pupę i głowę. I mówi że fajny dzidziuś i chce w domku dzidziusia i będzie pomagał. ;-)

Hej. Ja mam zaległości, więc nie wiem co u was. Mam 10 stron do nadrobienia, a jestem w totalnym niedoczasie.
Dziś byłam na wizycie. Dzidziuś 9 cm. Tętno 150/min. Płeć wciąż nie znana, bo złośliwiec trzymał sobie pępowinę między nogami. Do tego nie mam ani jednej fotki, bo dupskiem się wypięło i nie chciało się pokazać w ogóle. Zatem można wnioskować, że charakterek będzie podobny jak u starszego brata. [emoji23][emoji23][emoji23]

W ogóle powiedzieliśmy synkowi że w brzuchu jest dzidziuś. Oglądał z nami książeczkę o tym. Widział na usg pupę i głowę. I mówi że fajny dzidziuś i chce w domku dzidziusia i będzie pomagał. ;-)
Haha :p to zes podsumowała ;) super, ze jest wszystko OK. A który to dzis tydzień? :)

Ps. Drogie Dziewczęta muszę Was zmartwić co do żurku :p to ulubiona zupa mojego Męża i przygotowuje go zawsze w wielkim skupieniu i z należytym honorami, bo musi być idealny :p Gdybym dzis wspomniała o żurku pewnie jutro bym miała cały garnuszek - mogłybyście wtedy wpaść - tyle, ze ja... na zurek wcale nie mam ochoty hehe :) Jak widać wszystkim nie dogodzisz :p

Ostatnia edycja:
14 tydzień 4 dzień. :-)

No to Ci powiem, ze Twój Dzidziulek troszeczkę większy od mojego - jak na ten czas :D U nas w 14+6 - 8.76 cm :) Twoje Maleństwo pokazywało pupę a moje siedziało - nie wiem co lepsze :p Mąż wtedy powiedział, ze pewnie będzie kierowca autobusu hehe :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry