Dziewczyny bo mi to nie daje spokoju czy ktoraś z was też ma dziecko o tak naprawdę dwa tygdonie starsze niż wg OM? No ja z om powinnam być w 11t i 1/2d - tp. 19-21.02. Ale wiem, że owulacje miałam wcześniej więc ciąża od początku o tydzień starsza termin w karcie na 15.02. No ale dziś to już różnica dwóch tygodni tp. 07.02 i lekarz powiedział, że to przez błędne wyliczenia na początku co dla mnie jest też niezrozumiałe bo w ciąże musiałabym zajść podczas okresu co za tym idzie potem wazystkie bety i pierwsze badania byłyby niewiarygodne?? Na ostatnim usg byłam 13.07 był to 9t i mały miał 2.32cm. Dziś już praktycznie 7.5cm czy to możliwe, że na tym etapie dzieci już rosną indywidualnie? Gin powiedział, że jeszcze nie. Czy może coś jest jednak nie tak? Zastanawiam się czy nie zbadać sobie glukozy. Te ostatnie mdlenie, słabe samopoczucie, duże pragnienie plus jeszcze duży maluch i moja nadwaga może świadczyć o cukrzycy? Lekarz mówił by czekać na wizytę u ginki, ale do 25 to jeszcze dużo czasu [emoji29]