reklama
raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
karolina921
Juti777
Witam się mamuśki po prawie 2 tygodniach przerwy. Urlop był bardzo intensywny I stale w drodze. Jak nie Karpacz to Pobierowo a potem Rzeszów wykończyl mnie ten urlop ale już wracam do Was . Mąż mnie dzisiaj znowu opuścił I wrócił do Anglii więc nastrój placzliwy I do grudnia sama w ciąży.. Doczytam wszystkie posty wieczorem.
Jutro zaczynam 13 tydzień a 14.08
Prenatalne... Buziaki
Jeny, to okropne, że rozstajecie się na tak długo. Wiem, że czasem życie zmusza do takich wyborów, czasem wybiera się partnera z takim rodzajem pracy (marynarz, żołnierz itp.), ale ja bym tak nie potrafiła na dłuższą metę. My jesteśmy małżeństwem ponad 9 lat. W związku 17. A pierwsze rozstanie na dłużej (2 tygodnie) było rok temu jak mąż musiał służbowo wyjechać za granicę. No koszmar to był...
Współczuję więc i podziwiam, że dajesz radę. Choć z drugiej strony pytam (jeśli mogę) czy nie ma innej opcji?
Oleczka331
Zaciekawiona BB
O ja też to mam szczególnie z lewego na prawy bokŁucja ja bym poczekala, jak się powtórzy lub coś zacznie więcej dziać to jedz
A co do boli to właśnie ja też miewam takie klucia w boku, no w nocy przy przekrecaniu gwałtownym, albo jak za szybko wstanę to w dole brzucha, ale w 1. Ciąży nie przypominam sobie żebym to miala
Darsi
@LoLaaa, @raz_dwa_trzy, @karolina921, @ilona2701, @aga24073, @Juti777 - dziękuję Dziewczyny za wsparcie - aż się wzruszylam bo to bardzo miłe, tulasy
reklama
wiola1198
Narazie jego praca nie pozwala ale po świętach już zostaje w Polsce i zmienia pracę będzie szukał na miejscu bo już 4 lata tak żyjemy I oboje mamy dość. Jakoś bedx trzeba przetrwać ten ciężki czas ..Jeny, to okropne, że rozstajecie się na tak długo. Wiem, że czasem życie zmusza do takich wyborów, czasem wybiera się partnera z takim rodzajem pracy (marynarz, żołnierz itp.), ale ja bym tak nie potrafiła na dłuższą metę. My jesteśmy małżeństwem ponad 9 lat. W związku 17. A pierwsze rozstanie na dłużej (2 tygodnie) było rok temu jak mąż musiał służbowo wyjechać za granicę. No koszmar to był...
Współczuję więc i podziwiam, że dajesz radę. Choć z drugiej strony pytam (jeśli mogę) czy nie ma innej opcji?
Dziewczyny czy was brzuch też tak momentami ciągnie w dół jakby miał się zaraz urwać,? Nie lubię tego uczucia . Jeju jak mi się jutro nie chce do pracy iść po tej urlopowej przerwie ..