reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
O mamo. Nie załamujcie dziewczyny z tymi 40 stopniami. Jutro znowu pracuje i już wymiękam w tym tygodniu. Nie pamietam kiedy ostatnio padało... ehh.
Właśnie wrocilam z pracy i padam normalnie a obiad za mnie ugotowała dziś garmażerka... [emoji846]
@FankaKadry, jak po wizycie? Byłaś w końcu?
@EmiliaS [emoji846] odpoczywaj i relaksuj się na maxa [emoji846]
@Megi86, udanego odpoczynku [emoji846] nieważne gdzie [emoji846]
Kochana ja mam w czwartek dopiero prenatalne :)
A nie myślisz już powoli o l4?

reklama
Kochana ja mam w czwartek dopiero prenatalne :)
A nie myślisz już powoli o l4?

To chyba przez te upały mi się pomerdalo [emoji846]. W poniedziałek po pracy idę i chyba tym razem już się nie wymigam i na tydzień-dwa pewnie gin mi wypisze, ale wroce na pewno. Zmęczona jestem bardzo i gorzej się czuje, wiec w sumie przyda mi się chwila odpoczynku.

Ja bym chętnie wszystkie wątki tutaj zrobiła tajne. Jest już nas dużo. Mało prawdopodobne, żeby kolejne osoby się pojawiały jakąś falą. A tak to mamy pewnie czytaczy, którzy z różnych względów nie chcą się udzielać. Ja nie czuję się z tym dobrze. Wiem, że na pewno nie będę wrzucać zdjęć czy nie będę na pewne tematy rozmawiać gdy wątek będzie ogólnodostępny. Ten o książkach, must have oczywiście można zostawić otwarte, bo czemu nie. Ale wszędzie tam gdzie piszemy rzeczy jednak bardziej osobiste to zdecydowanie zamknijmy.

Ja bym chętnie wszystkie wątki tutaj zrobiła tajne. Jest już nas dużo. Mało prawdopodobne, żeby kolejne osoby się pojawiały jakąś falą. A tak to mamy pewnie czytaczy, którzy z różnych względów nie chcą się udzielać. Ja nie czuję się z tym dobrze. Wiem, że na pewno nie będę wrzucać zdjęć czy nie będę na pewne tematy rozmawiać gdy wątek będzie ogólnodostępny. Ten o książkach, must have oczywiście można zostawić otwarte, bo czemu nie. Ale wszędzie tam gdzie piszemy rzeczy jednak bardziej osobiste to zdecydowanie zamknijmy.
Jestem absolutnie za! Też mam opory przed udostępnianiem pewnych treści. Tylko założyciel wątku może go zrobić zamkniętym,prawda?

@Megi86 byłam [emoji85] ale mi się miło zrobiło jak zobaczyłam panią doktor. Młoda kobietka, ale bardzo mi pomogła. W tamtym roku leżałam 4 razy w szpitalu na diagnostyce niepłodności (histeroskopia, HSG) i 2 razy na łyżeczkowaniu po poronieniu. Wszystkie zabiegu robiła ona. Umawiałam się z nią telefonicznie, SMS, była zawsze i czułam się bardzo bezpiecznie. Dzisiaj zrobiła bardzo szczegołowe badanie, chociaż prenatalne mam 13.08,ale pomierzyla kość nosowa, kość udowa, główkę [emoji7] małe fikało aż nie mogłam uwierzyć, tak sobie skakało na tych małych nóżkach [emoji16] pomóżcie mi proszę zinterpretować te pierwsze wyniki pomiarowe.

TP OM 20.02.2019 (niektóre źródła podają,że 23.02.)
TP USG 17.02.2019
D (kość nosowa) 0,43cm
AC 4,92 cm
FL 0,50 cm
FL/AC 10 %

Ostatnia edycja:
Jestem absolutnie za! Też mam opory przed udostępnianiem pewnych treści. Tylko założyciel wątku może go zrobić zamkniętym,prawda?
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia. Z tym też mamy problem, bo wątek założyła Baffi, a jak wiemy nie udziela się i raczej nie będzie. Więc chyba trzeba napisać w ogóle do administracji forum, żeby dali komuś innemu uprawnienia admina wątku. Jak byłam na styczniówkach 2016 to z adminką forum był całkiem niezły wtedy kontakt. I chyba ona nam forum zamykała. Ale nie pamiętam dokładnie bo nie uczestniczyłam w tym aktywnie, tylko jako uczestnik forum, jak tu.

@karolina921 - jak to ogarnęłas? Pomożesz z zamknięciem wątku wizyty?

Ja już dzisiaj nie daje rady u mnie w domu temp dobiła do 35st - zdycham, do tego gorączkujace dziecko :'(

Załączniki

• IMG_20180803_185445.jpg
    IMG_20180803_185445.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 46
@karolina921 - jak to ogarnęłas? Pomożesz z zamknięciem wątku wizyty?

Ja już dzisiaj nie daje rady u mnie w domu temp dobiła do 35st - zdycham, do tego gorączkujace dziecko :'(
@Darsi Łączę się w bólu... u mnie tez w domu piekło i na zewnatrz powietrze stoi. Popołudniu zebrały się mega ciemne chmury i nawet zagrzmiało, ale wszystko przeszło bokiem.... zero ochłody.... Rośliny na tarasie mam w opłakanym stanie. Podlewanie im zupełnie nie wystarcza...

reklama
Do góry