reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Nam się 2 lata temu udało kupić porządny wentylator w promocji przed sezonem i służy do teraz. Na drzemki z córką ustawiam go tak, żeby delikatnie dmuchal i dzięki temu da się jakoś spać ;)

reklama
Ja również wolę zostać tutaj . Facebooka mam ale bardzo rzadko tam zaglądam bo tak jakoś nie lubię. @milusia83 myślisz ,że to zasłabnięcie to z braku cukru może być? Nie pomyślałam ale w razie czego wezmę cukierka w kieszeń.
@Semifreddo również życzę Ci wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.Samych szczęśliwych chwil:)
Ja znowu w ogórkach:baffled: tym razem w zalewie curry i sałatka z papryka,marchewką i cebulką (na zimę jako dodatek do obiadu mniam):) Tak sobie robię i myślę ,że lubię tą robote;)

Cześć!!
@Semifreddo wszystkiego najlepszego!! Jedzie ktoś z Wami? Jakbym mogła cofnąć czas to bym pojechała sama z M
Jak wy do Vegas! A tak to była Majorka z najbliższymi i tylko się nawkurzalam i do teraz jestem zła jak o tym myśle :p ze szwagierka do tej pory nie rozmawiam taka super świadkowa była a to już 4 lata :p
U mnie na szczęście ochłodzenie i jest 20- da się żyć :p nawet dzisiaj obiad ugotuje pierwszy raz w tym tyg :) na 17.30 idziemy na mission impossible a Mj (Maja) do znajomych

Słuchajcie, to jak zostajemy tutaj to może zróbmy jeden wątek zamknięty. Tak bez skrępowania będziemy wrzucać zdjęcia czy poruszac bardziej prywatne sprawy. Co Wy na to?
Dobry pomysł. Ja się nie znam na tym forum to nie potrafię takiego wątku założyć, także niech to ktoś doświadczony zrobi :)

reklama
Do góry