reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Ja kiedyś używałam namiętnie fb, ale mam złe doświadczenie z grup i od tej pory służy mi do sprzedawania lub kupowania rzeczy dla dzieci, ewentualnie sprawdzam polskich łowców burz. Już mnie życie nauczyło, że nawet na prywatnych grupach nie warto wstawiać zdjęć dzieci czy swoich i najlepiej to być jak najbardziej anonimowym bo ludzie niestety są bardzo różni. A kradzieże zdjęć, wypisywanie do cudzych mężów, rodzin tam potem było na porządku dziennym. Ludzie są zawistni niestety. A niektórzy zupełnie nie mają swojego życia i chcą i cudze rozwalić.

reklama
Co do zamkniętych grup to ja chciałabym zamknąć nasz wątek z listą [emoji4] odpowiedzi jest niewiele a wyświetleń multum. Są tam jakieś nasze dane więc myślę, że to byłoby dobre rozwiązanie co o tym myślicie?
PS. niech mi ktoś napisze jak ogarnąć to zamknięcie wątku na wszelki wypadek bo ja już na różne sposoby sprawdzałam i nie umiem tego zrobić [emoji848]

@ForgetMeeNot z opóźnieniem ale szczere gratulacje wyników genetycznego!! Śledziłam od Wtorku i czekałam na Twój wpis! Jak sie czujesz? Ja przy pierwszym tez czułam, se będzie chłopak i sie nie zawiodłam. A w tej ciąży nie miałam żadnego przeczucia, wyglądam niemal tak samo tylko mdłości miałam i będzie dziewczynka :)

@Megi86 Kochana kiedy Ty wizytujesz?! Dali Ci w końcu te wyniki czy trzeba do Pentagonu z Tobą podjechać? [emoji23][emoji8]

Caitlyn gratulacje genetycznego :) coś nie widzę Twojego Bobo bo zdjęcie mi zniknęło :(

@karolina921 ja też sie czuje nie za ciekawie :( jeszcze jak jesteśmy nad jeziorem to jest znośnie, a tak to ciagle czuje sie spocona i oddech mi sie spłyca :( nie przejmuj sie śmieciowym jedzeniem, przez pare dni kogo nie zabije. A jak sypiasz?

@Semifreddo Kochana udanego urlopu, ślubu i samych cudowności na nowej drodze życia [emoji8][emoji574]️

@raz_dwa_trzy możesz pisać na FB spokojnie to grupa zamknięta? Pamietam ze Ty masz dzisiaj wizytę? Coś mi przemknęło o słabym samopoczuciu na początku tygodnia, lepiej teraz??

Co do FB to ja zamierzam pisać tutaj a tam wstawiać zdjęcia. Narazie wolałabym tez zamknięty tu u Nas nas BB bo jednak, nie chce abyśmy wszystkie zniknęły na FB...

Dziewczyny jak sobie radzić z tym upałem, wczoraj dziecko mi półtorej godziny zasypialo bo choć okna otwarte to taki zaduch ze byliśmy mokrzy [emoji30] u mnie dziś równo 14 tydzień wiec zaczyna lecieć 15 jak to kiedy to?!?!

Miłego dnia dziewuszki, my sie szykujemy do Ostródy na weekend...

Witam, witam i o zdrowie pytam! :)

Heh.. :p Juz mam wyniki - w badaniach prenatalnych (watek) o nich wspomnialam przy okazji jakiegos wpisu :) Dzieki za pamiec jest OK :) Wizyte u swojej Pani Dr mam we wtorek. A Ty co porabiasz oprocz leniuchowania? :p Milego weekendu!

My znowu robimy sobie urlop i chyba pojedziemy na lodke - taki spontan, choc ja bym moze wolala do Szwajcarii - gory + jezioro, a Maz do Szwecji by polowic ryby przy okazji. Tyle ze.. ja sie chyba nie zbiore :p Kiedys wszystko robilam i planowalam na momencie, a teraz.. Efekt ciazy? A moze starosc nadciaga? Hehe :) A Wy jak macie? Bo ja ostatnimi czasy jestem jakas mega niezdecydowana i ciezko mi sie za wiele rzeczy zabrac..

@raz_dwa_trzy I co wybierasz sie na wizyte? :)

Pozdrowionka :)

O mamo. Nie załamujcie dziewczyny z tymi 40 stopniami. Jutro znowu pracuje i już wymiękam w tym tygodniu. Nie pamietam kiedy ostatnio padało... ehh.
Właśnie wrocilam z pracy i padam normalnie a obiad za mnie ugotowała dziś garmażerka... [emoji846]
@FankaKadry, jak po wizycie? Byłaś w końcu?
@EmiliaS [emoji846] odpoczywaj i relaksuj się na maxa [emoji846]
@Megi86, udanego odpoczynku [emoji846] nieważne gdzie [emoji846]

reklama
Zrobiłam wszystko. Ale ja głupia zrobiłam to wszystko na koncie męża żebyście wy się dostały do listy to trzeba poprosić o pozwolenie. Zablokowałam kopiowanie, drukowanie itd przez osoby oglądające. Ale nie wiem jak to teraz przenieść na swoje konto bo on się wsciesknie jak będzie musiał każdemu pozwolenia udzielać, a telefon będzie ciągle piszczal

Edit. Już ogarnęłam [emoji1]

Ostatnia edycja:
Do góry