@ForgetMeeNot z opóźnieniem ale szczere gratulacje wyników genetycznego!! Śledziłam od Wtorku i czekałam na Twój wpis! Jak sie czujesz? Ja przy pierwszym tez czułam, se będzie chłopak i sie nie zawiodłam. A w tej ciąży nie miałam żadnego przeczucia, wyglądam niemal tak samo tylko mdłości miałam i będzie dziewczynka
@Megi86 Kochana kiedy Ty wizytujesz?! Dali Ci w końcu te wyniki czy trzeba do Pentagonu z Tobą podjechać? [emoji23][emoji8]
Caitlyn gratulacje genetycznego
coś nie widzę Twojego Bobo bo zdjęcie mi zniknęło
@karolina921 ja też sie czuje nie za ciekawie
jeszcze jak jesteśmy nad jeziorem to jest znośnie, a tak to ciagle czuje sie spocona i oddech mi sie spłyca
nie przejmuj sie śmieciowym jedzeniem, przez pare dni kogo nie zabije. A jak sypiasz?
@Semifreddo Kochana udanego urlopu, ślubu i samych cudowności na nowej drodze życia [emoji8][emoji574]️
@raz_dwa_trzy możesz pisać na FB spokojnie to grupa zamknięta? Pamietam ze Ty masz dzisiaj wizytę? Coś mi przemknęło o słabym samopoczuciu na początku tygodnia, lepiej teraz??
Co do FB to ja zamierzam pisać tutaj a tam wstawiać zdjęcia. Narazie wolałabym tez zamknięty tu u Nas nas BB bo jednak, nie chce abyśmy wszystkie zniknęły na FB...
Dziewczyny jak sobie radzić z tym upałem, wczoraj dziecko mi półtorej godziny zasypialo bo choć okna otwarte to taki zaduch ze byliśmy mokrzy [emoji30] u mnie dziś równo 14 tydzień wiec zaczyna lecieć 15 jak to kiedy to?!?!
Miłego dnia dziewuszki, my sie szykujemy do Ostródy na weekend...