Caitlyn
Fanka BB :)
Jaki śliczny dzidziuś [emoji7]Jeszcze foteczki dzidziulka Zobacz załącznik 884650Zobacz załącznik 884651
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki śliczny dzidziuś [emoji7]Jeszcze foteczki dzidziulka Zobacz załącznik 884650Zobacz załącznik 884651
Jeszcze foteczki dzidziulka Zobacz załącznik 884650Zobacz załącznik 884651
Jaki śliczny dzidzius fika jak szalonyJeszcze foteczki dzidziulka Zobacz załącznik 884650Zobacz załącznik 884651
Hej kobietki ja dziś po usg i pappa wyniki za tydzień więc trochę poczekam, ale ogólnie obraz usg ok. Dzidzia ładnie rośnie. Termin z om na 12.02 a z usg 10.02 wiec jestem spokojna bo miesiąc cały nie miałam usg.
U nas tez piekarnik taki że wytrzymać sie nie da.
Trzymajcie się
O to nieźle zobaczymy jak nam wyjdzie w rzeczywistości[emoji3] pierwszą ciąże zakonczylam z początkiem 42 tyg i mam nadzieje,ze teraz bedzie szybciej koniec. DziekujeOoo [emoji846] mam identycznie jeśli chodzi o terminy. Z om na 12.02 a z usg na 10.02 [emoji846] No i oczywiście gratuluje [emoji846]
Jestem absolutnie za! Też mam opory przed udostępnianiem pewnych treści. Tylko założyciel wątku może go zrobić zamkniętym,prawda?
@Megi86 byłam [emoji85] ale mi się miło zrobiło jak zobaczyłam panią doktor. Młoda kobietka, ale bardzo mi pomogła. W tamtym roku leżałam 4 razy w szpitalu na diagnostyce niepłodności (histeroskopia, HSG) i 2 razy na łyżeczkowaniu po poronieniu. Wszystkie zabiegu robiła ona. Umawiałam się z nią telefonicznie, SMS, była zawsze i czułam się bardzo bezpiecznie. Dzisiaj zrobiła bardzo szczegołowe badanie, chociaż prenatalne mam 13.08,ale pomierzyla kość nosowa, kość udowa, główkę [emoji7] małe fikało aż nie mogłam uwierzyć, tak sobie skakało na tych małych nóżkach [emoji16] pomóżcie mi proszę zinterpretować te pierwsze wyniki pomiarowe.
TP OM 20.02.2019 (niektóre źródła podają,że 23.02.)
TP USG 17.02.2019
D (kość nosowa) 0,43cm
AC 4,92 cm
FL 0,50 cm
FL/AC 10 %
O rany! Ale ci się pierwsze zadomowiło w brzuchu. Ja na szczęście w 38 t 3 d zaczęłam rodzić i to była meeeeega ulga!O to nieźle zobaczymy jak nam wyjdzie w rzeczywistości[emoji3] pierwszą ciąże zakonczylam z początkiem 42 tyg i mam nadzieje,ze teraz bedzie szybciej koniec. Dziekuje
@Darsi dzięki też staram się tak myśleć,że wszystko ok bedzie