reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Też chcę burze[emoji16] jeju u mnie wczoraj zagrzmialo parę razy popadalo i to w słońcu i koniec, a temp nawet nie spadła. Dalej gorąco i sucho..

Wiecie że wy wszystkie mówicie że dzidzie się ruszały a moje na usg ostatnim nic? Mam nadzieję że to nic złego, bo lekarz mówił że wszystko ok, a serce też biło normalnie. Liczę że teraz na przyszłej wizycie już będzie bardziej ruchliwe

Witam. U mnie też miał być dziś pyszny obiadek a tu nagle ciemno przed oczami, zalana zimnym potem i blada jak ściana musiałam szybko usiąść a syn pobiegł po wodę i wiatrak. Pierwszy raz w życiu prawie zemdlalam i stwierdzam,że nie ma co..w takie upały to ile się da trzeba się oszczędzać bo to nie żarty. No i na obiad zamiast kurczaczka z dofatkami była na szybko jajecznica :( Teraz leże i ciągle czuję coś w brzuchu ,nie wiem czy to na pewno ruchy dziecka ale bardzo bardzo podobne. Aż miło się leży z myślą o tym ,że mały człowiek fika tam sobie teraz:)
Ja mam 13 aż, ale z tego co kojarzę, to kilka z nas ma własnie w ten dzień. I tak samo czas mi się dłuży niemiłosiernie .
No a póki co działam z obiadem- ziemniaczki z koperkiem, kurczaczek i mizeria .... mniammmmm:D

A u nas gorąco jak nie wiem co. Tez chce burze, ale się nawet nie zanosi.
@gaya11, a gdzie mieszkasz, ze tak Was zaatakowało?

Gratuluje wszystkich udanych wizyt. Super, ze mamy same dobre wieści. Oby tak dalej i do końca każda z nas przynosiła same pozytywy [emoji846]

Dziewczyny to gdzie w końcu piszemy? :D współczuje ze złe się czujecie :( u nas były upały, wielka burza i dzisiaj wreszcie 18 stopni uff uff :D

A u nas gorąco jak nie wiem co. Tez chce burze, ale się nawet nie zanosi.
@gaya11, a gdzie mieszkasz, ze tak Was zaatakowało?

Gratuluje wszystkich udanych wizyt. Super, ze mamy same dobre wieści. Oby tak dalej i do końca każda z nas przynosiła same pozytywy [emoji846]
Na Pomorzu. Tak między Gdańskiem a) Łeba. Teraz jest cudnie 21st a powietrze jakie świeże. Aż miło. Zapraszam do siebie [emoji106]

reklama
Na Pomorzu. Tak między Gdańskiem a) Łeba. Teraz jest cudnie 21st a powietrze jakie świeże. Aż miło. Zapraszam do siebie [emoji106]

Wow... zazdroszcze [emoji846] ja szczególnie Łebę uwielbiam [emoji846] widziałam, ze u Was potężne nawałnice przechodza. Gdańsk zalany, okolice również. U nas w Lublinie suuuuuuucho, zero deszczu. Nie ma czym oddychać normalnie,

Do góry