reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
@ForgetMeeNot dokładnie, ulga niesamowita, dlatego zawsze jak mamy wątpliwości to lepiej je rozwiać. Od razu człowiek szczęśliwy :) trzymam kciuki za jutro!
@Justyna_maj2017 dzięki, bez nerwów lżej
@julia2s nie martw się, lepiej że przełożyli niż miałabyś tam siedzieć godzinami i czekać, stresować się mocniej. Na pewno wszystko będzie pięknie :)

reklama
Jamminka piękny dzidziuś, gratuluję wizyty :)

A ja poproszę o trzymanie jutro kciuków od 16 (choć pewnie wejdę o 17-18). Nie denerwuję się wizytą, jedynie tym żebym znów nie stała 2 godz w kolejce do rejestracji ;)

Mnie to tutaj zawsze cos innego spedza sen z powiek. Mam miec pelny pecherz do usg (nie mam pojecia po co, lekarz w PL tez sie zdziwil i nie wiedzial po co) i za kazdym razem sa jakies opoznienia i nie moge wytrzymac heh. Pol biedy, ze mam calkiem rano, bo na 9.30 wiec moze nie opoznia sie do tej godziny za bardzo :-)

Hej Dziewczyny,
Wyszłam właśnie od gina, wszystko jest książkowo :biggrin2:
Słuchaliśmy serduszka, piękne przeżycie.
Maluszek ma CRL 39.16mm
Dziś jest 10t i 6 dzień ciąży.
Także na swoim przykładzie uspokajam Was wszystkie
Dołączam zdjęcie z dzisiejszego USG
Jaki śliczny dzidziussuper, że wszystko w jak najlepszym porządku :) - możesz te cudowne wieści z wizyty napisać w w tym watku: Link do: Wieści z wizyt - terminy, wyniki, zdjęcia USG

@Caitlyn - kciuki zacisniete

@Ewela821 - wiesz co nie wiem jak z tym kąpaniem. Ja szczerze Ci powiem że miałam zacząć chodzić na aqua ale boję się żebym jakieś infekcji nie złapała bo tam tyle osób się przewija ☹️

Około 60-70km :) w tamtym roku byliśmy na festiwalu światła. Ale w tym się nie wybieram. Dzikie tłumy, ogląda to się najlepiej późnym wieczorem, a o ile ja mogę siedzieć to dzieciaki najlepiej jak maks po 21 idą spać. Ale faktycznie jeżeli ktoś nie był, a do Torunia ma niedaleko to warto jechać jak najbardziej obejrzeć iluminacje [emoji106][emoji5]
No to macie blisko.Moje dzieci są starsze i czasami dłużej wytrzymują niż ja :)No i tak jak piszesz trochę ścisku jest bo tłumy ludzi . No ale warto to zobaczyć. Ja byłam w zeszłym roku ale Cię nie widziałam:biggrin2::):biggrin2: Pozdrawiam

tak, miałam ociążenie glukozą 75g i wyniki niestety wskazują na cukrzycę
Kurcze nie wiedziałam że na początku też robia. Mój gjn dał mi tylko na czczo na badania i miałam ok. I powiedział że nie będziemy nic narazie więcej działać jak nic w tym nie wyjdzie. Ahh jak chciałabym żeby tym razem obyło się bez cukrzycy

Karolina przechodziłem przez 15 stron bo dzisiaj będąc na urlopie przypomniało mi się ze miałaś w Piatek mieć wyniki!! Gratulacje Kochana to super duper wieści!

Przepraszam Kochane jestem na urlopie i odpoczywam od wirtualnego świata! Mam nadzieje, ze u Was i fasolek wszystko super :)

A ja mam taki duuuuzy brzuch wieczorami jakby conajmniej tam bliźniaki były [emoji23]
Hehe mi koleżanka też już dopytywala czy jestem pewna że tam tylko jedno jest[emoji16]

@Jamminka super że wszystko ok[emoji6]

Podziwiam was z tymi wyjazdami itp, mi to się czasem nie chce. Wczoraj byliśmy nad morzem i trochę słońce mnie złapało, i juz miałam dosyć, dziś siedzę w domu[emoji6]

A co do Rogala to w tamtej ciąży nie miałam. A karmilam przeważnie leżąc więc bez żadnych poduszek itp. A teraz to dużo wszelkich dodatków to może uszyje jak mi się uda [emoji6]

Trzymam kciuki za wszystkie najbliższe wizyty!
Ja wam powiem,ze do tej pory nie mam mdłości a czuję się fatalnie. Ze względu na to,ze dalej nie mam na nic ochoty. Zero apetytu, głodna jestem ale nie mogę patrzeć na jedzenie. Jak pomyślę o jajecznicy czy pomidorach, które zawsze lubiłam to bleee.
Jedynie na ziemniaki mam ochotę i coś z McDonalda hehe

reklama
Kurcze nie wiedziałam że na początku też robia. Mój gjn dał mi tylko na czczo na badania i miałam ok. I powiedział że nie będziemy nic narazie więcej działać jak nic w tym nie wyjdzie. Ahh jak chciałabym żeby tym razem obyło się bez cukrzycy
Mój zlecił ze względu na to, że w poprzedniej ciąży miałam cukrzycę ciążową. Mi niestety na czczo tym razem też wychodziły podwyższone wyniki glukozy.

Do góry