reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
@ForgetMeeNot dokładnie, ulga niesamowita, dlatego zawsze jak mamy wątpliwości to lepiej je rozwiać. Od razu człowiek szczęśliwy :) trzymam kciuki za jutro!
@Justyna_maj2017 dzięki, bez nerwów lżej
@julia2s nie martw się, lepiej że przełożyli niż miałabyś tam siedzieć godzinami i czekać, stresować się mocniej. Na pewno wszystko będzie pięknie :)

reklama
Jamminka piękny dzidziuś, gratuluję wizyty :)

A ja poproszę o trzymanie jutro kciuków od 16 (choć pewnie wejdę o 17-18). Nie denerwuję się wizytą, jedynie tym żebym znów nie stała 2 godz w kolejce do rejestracji ;)

Mnie to tutaj zawsze cos innego spedza sen z powiek. Mam miec pelny pecherz do usg (nie mam pojecia po co, lekarz w PL tez sie zdziwil i nie wiedzial po co) i za kazdym razem sa jakies opoznienia i nie moge wytrzymac heh. Pol biedy, ze mam calkiem rano, bo na 9.30 wiec moze nie opoznia sie do tej godziny za bardzo :-)

Hej Dziewczyny,
Wyszłam właśnie od gina, wszystko jest książkowo :biggrin2:
Słuchaliśmy serduszka, piękne przeżycie.
Maluszek ma CRL 39.16mm
Dziś jest 10t i 6 dzień ciąży.
Także na swoim przykładzie uspokajam Was wszystkie
Dołączam zdjęcie z dzisiejszego USG
Jaki śliczny dzidziussuper, że wszystko w jak najlepszym porządku :) - możesz te cudowne wieści z wizyty napisać w w tym watku: Link do: Wieści z wizyt - terminy, wyniki, zdjęcia USG

@Caitlyn - kciuki zacisniete

@Ewela821 - wiesz co nie wiem jak z tym kąpaniem. Ja szczerze Ci powiem że miałam zacząć chodzić na aqua ale boję się żebym jakieś infekcji nie złapała bo tam tyle osób się przewija ☹️

Około 60-70km :) w tamtym roku byliśmy na festiwalu światła. Ale w tym się nie wybieram. Dzikie tłumy, ogląda to się najlepiej późnym wieczorem, a o ile ja mogę siedzieć to dzieciaki najlepiej jak maks po 21 idą spać. Ale faktycznie jeżeli ktoś nie był, a do Torunia ma niedaleko to warto jechać jak najbardziej obejrzeć iluminacje [emoji106][emoji5]
No to macie blisko.Moje dzieci są starsze i czasami dłużej wytrzymują niż ja :)No i tak jak piszesz trochę ścisku jest bo tłumy ludzi . No ale warto to zobaczyć. Ja byłam w zeszłym roku ale Cię nie widziałam:biggrin2::):biggrin2: Pozdrawiam

tak, miałam ociążenie glukozą 75g i wyniki niestety wskazują na cukrzycę
Kurcze nie wiedziałam że na początku też robia. Mój gjn dał mi tylko na czczo na badania i miałam ok. I powiedział że nie będziemy nic narazie więcej działać jak nic w tym nie wyjdzie. Ahh jak chciałabym żeby tym razem obyło się bez cukrzycy

Karolina przechodziłem przez 15 stron bo dzisiaj będąc na urlopie przypomniało mi się ze miałaś w Piatek mieć wyniki!! Gratulacje Kochana to super duper wieści!

Przepraszam Kochane jestem na urlopie i odpoczywam od wirtualnego świata! Mam nadzieje, ze u Was i fasolek wszystko super :)

A ja mam taki duuuuzy brzuch wieczorami jakby conajmniej tam bliźniaki były [emoji23]
Hehe mi koleżanka też już dopytywala czy jestem pewna że tam tylko jedno jest[emoji16]

@Jamminka super że wszystko ok[emoji6]

Podziwiam was z tymi wyjazdami itp, mi to się czasem nie chce. Wczoraj byliśmy nad morzem i trochę słońce mnie złapało, i juz miałam dosyć, dziś siedzę w domu[emoji6]

A co do Rogala to w tamtej ciąży nie miałam. A karmilam przeważnie leżąc więc bez żadnych poduszek itp. A teraz to dużo wszelkich dodatków to może uszyje jak mi się uda [emoji6]

Trzymam kciuki za wszystkie najbliższe wizyty!
Ja wam powiem,ze do tej pory nie mam mdłości a czuję się fatalnie. Ze względu na to,ze dalej nie mam na nic ochoty. Zero apetytu, głodna jestem ale nie mogę patrzeć na jedzenie. Jak pomyślę o jajecznicy czy pomidorach, które zawsze lubiłam to bleee.
Jedynie na ziemniaki mam ochotę i coś z McDonalda hehe

reklama
Kurcze nie wiedziałam że na początku też robia. Mój gjn dał mi tylko na czczo na badania i miałam ok. I powiedział że nie będziemy nic narazie więcej działać jak nic w tym nie wyjdzie. Ahh jak chciałabym żeby tym razem obyło się bez cukrzycy
Mój zlecił ze względu na to, że w poprzedniej ciąży miałam cukrzycę ciążową. Mi niestety na czczo tym razem też wychodziły podwyższone wyniki glukozy.

Do góry