reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Karolina przechodziłem przez 15 stron bo dzisiaj będąc na urlopie przypomniało mi się ze miałaś w Piatek mieć wyniki!! Gratulacje Kochana to super duper wieści!

Przepraszam Kochane jestem na urlopie i odpoczywam od wirtualnego świata! Mam nadzieje, ze u Was i fasolek wszystko super :)

A ja mam taki duuuuzy brzuch wieczorami jakby conajmniej tam bliźniaki były [emoji23]
A dziękuję za pamięć [emoji173]️. Udanego urlopowania [emoji4]

A my dziś Toruń zwiedziliśmy. Mini zoo, zamek krzyżacki, starówka. Dzieciaki zachwycone, my w sumie też tylko ten upał najgorszy, już wieczorem to aż niedobrze mi było[emoji57]. Byle do piątku bo wtedy ma przyjść ochłodzenie w końcu [emoji3][emoji106]. Niedawno wróciliśmy. Wszyscy już śpią, a ja kończyłam ogarnianie domu po tajfunach moich. Nie wiem jak one to robią, ale przez 5minut potrafią z idealnego porządku zrobić zaawansowany burdel [emoji6]Dobrej nocy!

reklama
Witam mamusie;) Nie było mnie trzy dni bo spontanicznie wybraliśmy się ze znajomymi nad jezioro pod namiot tylko wieczorami Was szybko podczytywalam.Wczoraj padłam jak mucha o 21.30 a teraz 5 i oczy jak 5 złoty:szok:zwariuje:baffled:. Niedługo mąż ma urlop i jedziemy na kilka dni nad morze też pod namiot( uwielbiamy żyć choć przez chwilę innym standardem, szczególnie dzieci są zachwycone:)) a później powrót do domu i ogromne docenienie swojej prywatnej łazienki ,normalnej kuchni i łóżka:D:D.To jest niesamowite. I mam pytanie- boje się na tym etapie ciąży normalnie kąpać w jeziorze i siedziałam jak osiołek na leżaku pod parasolem w czasie gdy reszta pluskała się w przyjemnej wodzie:( A Wy pływacie normalnie czy tylko moczycie nogi tak jak ja? Oczywiście chodzi mi o jezioro i morze bo w basenie to wiem ,że moge;) ?

A dziękuję za pamięć [emoji173]️. Udanego urlopowania [emoji4]

A my dziś Toruń zwiedziliśmy. Mini zoo, zamek krzyżacki, starówka. Dzieciaki zachwycone, my w sumie też tylko ten upał najgorszy, już wieczorem to aż niedobrze mi było[emoji57]. Byle do piątku bo wtedy ma przyjść ochłodzenie w końcu [emoji3][emoji106]. Niedawno wróciliśmy. Wszyscy już śpią, a ja kończyłam ogarnianie domu po tajfunach moich. Nie wiem jak one to robią, ale przez 5minut potrafią z idealnego porządku zrobić zaawansowany burdel [emoji6]Dobrej nocy!
Karolina a daleko macie do Torunia? Pytam bo w sierpniu w Toruniu jest świetne widowisko Bella Skyway i te same pokazy są przez 7 dni od 21.08. My byliśmy pierwszy raz w zeszłym roku i powiem szczerze,że dech zapiera. Dlatego w tym roku również chcemy się wybrać jak ja dam radę bo to jest w godzinach wieczornych a potem jeszcze długo powrót do domu. Ale polecam bo warto:)

Karolina a daleko macie do Torunia? Pytam bo w sierpniu w Toruniu jest świetne widowisko Bella Skyway i te same pokazy są przez 7 dni od 21.08. My byliśmy pierwszy raz w zeszłym roku i powiem szczerze,że dech zapiera. Dlatego w tym roku również chcemy się wybrać jak ja dam radę bo to jest w godzinach wieczornych a potem jeszcze długo powrót do domu. Ale polecam bo warto:)

Około 60-70km :) w tamtym roku byliśmy na festiwalu światła. Ale w tym się nie wybieram. Dzikie tłumy, ogląda to się najlepiej późnym wieczorem, a o ile ja mogę siedzieć to dzieciaki najlepiej jak maks po 21 idą spać. Ale faktycznie jeżeli ktoś nie był, a do Torunia ma niedaleko to warto jechać jak najbardziej obejrzeć iluminacje [emoji106][emoji5]

Hej kochane. Uff, nadrabiam czytanie co tam sie u Was działo ;) Mi weekend minął w sumie całkiem spoko, sobota na działce a wczoraj Łeba i wieczorem na kajakach byliśmy. A się cieszyłam jak dziecko, sama na środku jeziora,bez męża, dzieciaków- miałam czas na rozmyślanie a fasolce mojej.
@Juti777 doskonale Cię rozumiem, dzisiaj ja mam nalot teściowej wrrrrrr :baffled:

Jak ja się cieszę, że nas nikt nie najeżdża bo musiałabym zrobić rewolucję życiową im [emoji6]. U nas panuje zasada jak nie zapraszają to nie jedziemy, nie przyjeżdżają. Mi to bardzo odpowiada bo lubię u siebie w domu czuć się komfortowo. I mieć wpływ na to kto i kiedy nas odwiedza [emoji4]
Tak samo nie wyobrażam sobie teraz z trójką dzieci zrzucać się rodzicom czy teściom na głowę bez zapowiedzi. Najmłodsi już nie są, dalej pracują zawodowo i też mają prawo odpocząć w ciszy [emoji6]

Hej Dziewczyny,
Wyszłam właśnie od gina, wszystko jest książkowo :biggrin2:
Słuchaliśmy serduszka, piękne przeżycie.
Maluszek ma CRL 39.16mm
Dziś jest 10t i 6 dzień ciąży.
Także na swoim przykładzie uspokajam Was wszystkie
Dołączam zdjęcie z dzisiejszego USG

Załączniki

• 20180730_090625~2.jpg
    20180730_090625~2.jpg
    744,7 KB · Wyświetleń: 83
Hej kochane. Uff, nadrabiam czytanie co tam sie u Was działo ;) Mi weekend minął w sumie całkiem spoko, sobota na działce a wczoraj Łeba i wieczorem na kajakach byliśmy. A się cieszyłam jak dziecko, sama na środku jeziora,bez męża, dzieciaków- miałam czas na rozmyślanie a fasolce mojej.
@Juti777 doskonale Cię rozumiem, dzisiaj ja mam nalot teściowej wrrrrrr :baffled:
Uwielbiam Łebę :)) chyba moje ulubione miejsce nad Bałtykiem :) :) super. Mam nadzieję, że odpoczęłaś :)
Hej Dziewczyny,
Wyszłam właśnie od gina, wszystko jest książkowo :biggrin2:
Słuchaliśmy serduszka, piękne przeżycie.
Maluszek ma CRL 39.16mm
Dziś jest 10t i 6 dzień ciąży.
Także na swoim przykładzie uspokajam Was wszystkie
Dołączam zdjęcie z dzisiejszego USG
Super,gratuluję pięknego bobasa :) :) wiem jaka to ulga :) My idziemy jutro na usg nt i też się stresuję

reklama
Do góry