ForgetMeeNot
Fanka BB :)
u mnie -2 niestetyDziewczyny a jak u was z wagą? U mnie póki co - 1 na liczniku [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie -2 niestetyDziewczyny a jak u was z wagą? U mnie póki co - 1 na liczniku [emoji848]
U mnie na zero z tendencją do -0.5 kg, waha sięDziewczyny a jak u was z wagą? U mnie póki co - 1 na liczniku [emoji848]
Zazdroszczę Ci, serio. Mnie też non stop te nudności męczą i jak mnie już dopadną to nie dam rady nic zjeść. Choćbym chciała to już nie przęknę. Chciałabym, serio, mieć wilczy apetyt a nie mieć już tych paskudnych mdłości.Kurcze to wstyd się przyznać +4 mimo wcześniejszych wieczornych wymiotów. No ale co zrobić,jak nie jem to jest mi niedobrze więc jem i efekty widać Ale w poprzednich ciążach też sporo tylam i w ciągu 2-3 miesięcy wracałam do swojej wagi bez diet i ćwiczen. Mam nadzieję,że tym razem będzie podobnie.
Szczęście w nieszczęściu że nic poważniejszego się nie stało.. Ten upał to jakaś masakra [emoji21]@anna26, @Katrina1993 super, że wszystko jest ok! Śliczne te wasze maluszki [emoji4]
Nas wykończy upał za to. Zemdlałam odgrzewając mężowi obiad. Potłukłam głowę i spadł mi garnek z sosem, nie wiem jak to się stało, ale miałam kupę szczęścia bo tylko trochę poparzyło mi nogę, a nie mnie całą. Narazie leżę, mąż kazał dużo pić. Zabrał dzieciaki i pojechali szukać wiatraków.