Fanka Kadry
Fanka BB :)
Wykoncza mnie te upały... ja czekam jak na zbawienie na prenatalne 9 sierpnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wykoncza mnie te upały... ja czekam jak na zbawienie na prenatalne 9 sierpnia
Dokładnie... cieszę się z porodu w zimęMnie tez... wyszłam dzisiaj na chwile dosłownie do sklepu i myslalam, ze padnę. Gorzej jak w Italii w szczycie lata, tam jest przynajmniej inne powietrze....po prostu maskara. Dzisiaj tak sobie myslalam, ze współczuje babkom, które teraz są na finiszu ciąży. III trymestr w takie temperatury musi być mega ciężki
Ponawiam pytanie,bo pewnie zniknie w czeluściach postów ktora z Was polecała mi detektor tętna płodu angelsounds?
Mnie też strasznie męczy alergia w ciazy. Dwa razy bardziej niż rok temu. Ale już powinna się niedługo skonczycDzisiejszy dzień to jakaś masakra.
Mikołaj zrobił nam pobudkę o 5, a ja wstać nie potrafiłam i tak aż do 9 przysypiałam i się budziłam, wstałam, a tak słaba jak bym wcale nie spała. Ja wstałam, a Mikołaj zasnął na godzinną drzemkę od 9 do 10, jak nigdy. Poszliśmy na spacer po południu, ale ledwo szłam, bez sił byłam, wróciliśmy ze spaceru i od 14.30 do tej pory znów śpi, już 3 godziny... Zresztą ja sama się położyłam i momentalnie usnęłam na jakieś 1.5 h, a nigdy nie robię sobie drzemek w ciągu dnia. I strasznie mi gorąco, ale mierzyłam ciśnienie to w normie jest. Poza tym dziś jest chyba najbardziej szczytowy dzień alergiczny, nigdzie się schować nie mogę, bo mnie cały czas męczy, mam dość tej alergii...
Dziewczyny znam już wyniki [emoji4]. Dziecko jest zdrowe!! Będzie synek Ignacy [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️