reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Wykoncza mnie te upały... ja czekam jak na zbawienie na prenatalne 9 sierpnia

Mnie tez... wyszłam dzisiaj na chwile dosłownie do sklepu i myslalam, ze padnę. Gorzej jak w Italii w szczycie lata, tam jest przynajmniej inne powietrze....po prostu maskara. Dzisiaj tak sobie myslalam, ze współczuje babkom, które teraz są na finiszu ciąży. III trymestr w takie temperatury musi być mega ciężki

Mnie tez... wyszłam dzisiaj na chwile dosłownie do sklepu i myslalam, ze padnę. Gorzej jak w Italii w szczycie lata, tam jest przynajmniej inne powietrze....po prostu maskara. Dzisiaj tak sobie myslalam, ze współczuje babkom, które teraz są na finiszu ciąży. III trymestr w takie temperatury musi być mega ciężki
Dokładnie... cieszę się z porodu w zimę :)

Ponawiam pytanie,bo pewnie zniknie w czeluściach postów :D ktora z Was polecała mi detektor tętna płodu angelsounds?

Hej, ja wspominałam, że mam ten detektor i aplikacje z Internetu do niego z tym, że jestem teraz na wyjeździe i nie jestem w stanie Was na bieżąco podczytywac. Czasami próbuje, ale mi nie wychodzi, a nie będzie mnie jeszcze 2 tygodnie to potem będę miała lekturę do przeczytania ;)

Dzisiejszy dzień to jakaś masakra.
Mikołaj zrobił nam pobudkę o 5, a ja wstać nie potrafiłam i tak aż do 9 przysypiałam i się budziłam, wstałam, a tak słaba jak bym wcale nie spała. Ja wstałam, a Mikołaj zasnął na godzinną drzemkę od 9 do 10, jak nigdy. Poszliśmy na spacer po południu, ale ledwo szłam, bez sił byłam, wróciliśmy ze spaceru i od 14.30 do tej pory znów śpi, już 3 godziny... Zresztą ja sama się położyłam i momentalnie usnęłam na jakieś 1.5 h, a nigdy nie robię sobie drzemek w ciągu dnia. I strasznie mi gorąco, ale mierzyłam ciśnienie to w normie jest. Poza tym dziś jest chyba najbardziej szczytowy dzień alergiczny, nigdzie się schować nie mogę, bo mnie cały czas męczy, mam dość tej alergii...

Dzisiejszy dzień to jakaś masakra.
Mikołaj zrobił nam pobudkę o 5, a ja wstać nie potrafiłam i tak aż do 9 przysypiałam i się budziłam, wstałam, a tak słaba jak bym wcale nie spała. Ja wstałam, a Mikołaj zasnął na godzinną drzemkę od 9 do 10, jak nigdy. Poszliśmy na spacer po południu, ale ledwo szłam, bez sił byłam, wróciliśmy ze spaceru i od 14.30 do tej pory znów śpi, już 3 godziny... Zresztą ja sama się położyłam i momentalnie usnęłam na jakieś 1.5 h, a nigdy nie robię sobie drzemek w ciągu dnia. I strasznie mi gorąco, ale mierzyłam ciśnienie to w normie jest. Poza tym dziś jest chyba najbardziej szczytowy dzień alergiczny, nigdzie się schować nie mogę, bo mnie cały czas męczy, mam dość tej alergii...
Mnie też strasznie męczy alergia w ciazy. Dwa razy bardziej niż rok temu. Ale już powinna się niedługo skonczyc

@Caitlyn - współczuję, ale dziś rzeczywiście jakiś straszny dzień.

Ja już też mam Dos upałów a tu jeszcze prawie tydzień takie temp

U nas też gorąco i duszno. Do tego kolejny weekend z nalotem teściów i rodziny męża. Już mam dość innych ludzi pałętających mi się po domu.

reklama
Dziewczyny znam już wyniki [emoji4]. Dziecko jest zdrowe!! Będzie synek Ignacy [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Karolina przechodziłem przez 15 stron bo dzisiaj będąc na urlopie przypomniało mi się ze miałaś w Piatek mieć wyniki!! Gratulacje Kochana to super duper wieści!

Przepraszam Kochane jestem na urlopie i odpoczywam od wirtualnego świata! Mam nadzieje, ze u Was i fasolek wszystko super :)

A ja mam taki duuuuzy brzuch wieczorami jakby conajmniej tam bliźniaki były [emoji23]

Do góry