@Megi86 ja tez od kilku dni zero objawow, uwierz miedzy 6 I 10 tygodniem bylo nieciekawie takze taka bezobjawowa ciaza to relaks
Na nerwy polecam kapiel z solami Epsom, bardzo rozluznia I uspokaja
trzymam kciuki za badania
@Gabrysia95 super, ze w pracy tak dobrze to przyjeli, bedziesz miala troche wiecej wsparcia
@Ewela821 to straszne co przeszlas
I dobrze, ze o tym rozmawiasz, bo to jest niestety rzeczywistosc I takie rzeczy sie dzieja niestety, jestem pewna, ze teraz bedzie juz wszystko ok
Ja bym chyba wolala zrobic badania, zeby jednak wiedziec, ze wszystko jest w porzadku
@Baffi26 ciesze sie, ze fizycznie juz doszlas do siebie, moim zdaniem tylko Wy wiecie kiedy bedzie dobry moment, bo to nie o cialo chodzi tylko o dusze, jak sie bedziesz czula silna na tyle, zeby wznowic starania to zycze powodzenia, zeby udalo sie jak najszybciej
@gaya11 zycze duzo zdrowia dla mlodzienca
@EmiliaS super waga! Fajnie slyszec, ze nie tylko ja nie przybieram, niby ksiegi podaja, ze w 1wszym trymestrze 1.5kg do gory skacze, ale kazda kobieta jest inna
milego dnia w pracy, dlugo dzis siedzisz?
@karolina921 super, ze wszystko dobrze
a o tym badaniu to nie slyszalam hmm moze ma tu w UK inna nazwe, jestescie zdecydowani robic?
@Łucja_ witaj
ja podobnie jak Ty, 10tydz 3d dzisiaj I termin na 10/02
@FankaKadry nic sie nie przejmuj, fasolki rosna kazda w swoim tempie, do tego dodaj fakt, ze pomiary moga byc kilka mm w te czy wewte
I juz masz roznice tygodnia a czasem I dwoch! Ja bym sie trzymala dat z pierwszego usg
Dziewczyny ma ktoras juz jakies zachcianki ciazowe?
Pozdrawiam i zycze milego dnia