Witam się i ja
przez parę dni nie miałam neta.. nadrobiłam strony. I mnie dopadła..niemoc . Przez parę dni miałam masakryczne mdłości. W pierwszej ciąży zero!!!! Czytam Was codziennie i za kazda trzymam mocno kciuki
. Wcześniej dużo czytalam przede wszystkim kryminały wszystkie A.Christie, Coben, Masterton... W marcu zakupiłam Okularnika Katarzyny Bondu i leży ehh w dzień nie ma kiedy czytać a wiecxowie to przy okladce bym już chyba zasnela
. U mnie w pracy już wiedzą przez weekend ogarnęłam kadrową i załatwiłam od 11.07 kończę wychowawczy i przechodze na L4 od 12.07. z tego względu że nie pozwalają u mnie pracować w ciąży w markecie. Wizytę u gina mam w czwartek na 16.00 muszę wziąć zaświadczenie o ciąży i L4 i podrzucić do pracy.
@IrenaX bardzo mi przykro
ale napiszę Ci cos od siebie: sama jestem przykładem że trzeba walczyć i się nie poddawac!!!!! Jestem po mega przejściach po 2 poronieniach 2005- 9tc potem 2011 rozwod. Od 2013 nowy związek i ciąża w 2014 poronienie 13tc... Rozstanie z partnerem . A teraz od moich urodzin 17.07.2015 roku nie uwierzysz jestem ze swoim sąsiadem
mamy córeczkę ur. 2016 i teraz czekamy na 2 ... Malutki jest ten świat... Także moj aniołek wrócił w innym terminie 2016 a 2 bedzie w 2019. Głowa do góry wiem że jest ciężko. Ale my jesteśmy silne babki damy radę ze wszystkich. Za wszystkie wizytujące trzymam kciuki. Pozdrawiam buziole