Gabrysia95
Zaangażowana w BB
Czyli wychodzi że to normalneJa tak mam jak siedzę i wstaje a potem chodzę to mam wrażenie że mój brzuch waży 10 kilo i jest już ogromny a to dopiero 8 tydzień ... Ja mam narazie na szczęście luz z "kupą "oby tak dalej
A ja wczoraj kilka godzin na materacu w ogródku z książką w rękach wypoczelam że hocho ..teraz w pracy .. Miłego poniedziałku
A kto dzisiaj wizytuje ?
A ja w środę wymuszony urlop w pracy.. doktorka dała mi na krew ale w laboratoriach śląskich.. myślałam że tu dam radę u siebie zrobić ale jak mi powiedziała że za samą grupę krwi mam zapłacić ponad 30 zł a badań chyba z 20 to mnie z butów wyrwało. W sumie za wszystkie badania około 400 zł.. to wolę jednak pojechać do Strzelec i zrobić normalnie na NFZ i stracić jeden urlop..
Dziewczyny piszecie tak dużo, że czasem nie wyrabiam z czytaniem
Czas wizyty też mi się już zbliża. 16.07 idziemy do doktorki, zaczyna przyjmować po 14 więc pewnie się znów nasiedze w poczekalni ale dla niej warto.
Jestem mega zadowolona z niej na dodatek pracuje na oddziale co dla mnie jest dodatkowym atutem bo będę miała jej wsparcie.
Nie dość że jest bardzo mloda,dopiero od marca pracuje na oddziale to na dodatek przemila i delikatna co ważne.