reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Jak lubisz przerażajace lekko fantasy to polecam Jonathana Carrolla :)

Możemy otworzyć wątek i tam sobie coś polecać do czytania?
Ten wątek z książkami jest bardzo dobry, ja na razie czasu nie mam ale mam nadzieję że jak będę na l4 to tro he nadrobieja lubię kryminały i takie typu "konsekwencje pożądania"

reklama
Trzymam kciuki za Ciebie, będzie dobrze :*

Dziewczyny, a ja tak z ciekawości - gdzie czytacie, kupujecie stacjonarne czy jakiś abonament a może wypożyczacie? Ja zanim poszłam na studia dużo czytałam, a potem jakoś mi przeszło, w bibliotece wiecznie ciekawe tytuły były zajęte, a ja nie miałam wtedy kasy żeby np. abonament do e-booków wykupić i tak jakoś ta czynność u mnie zanikła.
Ja korzystam ze wszystkich tych opcji:) wypożyczam, ale raczej starsze pozycje, bo nie mam cierpliwości czekać w kolejce po nowości, mam też abonament w Legimi, wykupuję od czasu do czasu na kilka miesięcy, np w sezonie urlopowym, gdy nie chce mi się dźwigać książek, albo gdy karmilam piersią- wtedy czytnik jest wygodniejszy:) no i dużo kupuję przez internet:)

Ja z racji tego, że nie mieszkam w Polsce to kupuje na Kindla. Woblink ma bardzo dużo promocji, ale głównie kupuje w Empiku. Kiedyś uwielbiałam biblioteki, mogłam tam siedzieć godzinami :) wszystkie książki Kinga I Carrolla właśnie z bibliotek miałam :)

Założyłam wątek Kochane - Lutowki czytają :)

Dziewczęta Dziekuje Wam za pomoc, za rady, za wsparcie[emoji173]️ Jesteście Kochane[emoji173]️ Zycze każdej z osobna, byście donosiły i urodziły piekne i zdrowe pociechy [emoji173]️ Ja tymczasem bede się żegnać, bo raczej nic tu po mnie:( czasem jeszcze może Was odwiedzę, buziaki Kochane, trzymajcie się cieplutko;* mam nadzieje ze będzie mi dane w niedługim czasie, jeszcze się cieszyć z malutkiego szczęścia [emoji173]️ Ściskam i Pozdrawiam ;*
Irenka bądź silna!!! Trzymaj się ciepło, odpocznij, zregeneruj siły, wyposaż się w multum pozytywnej energii i działaj! Zanim my urodzimy to chcemy przeczytać, że znów jesteś z mami, tylko termin nieco się przesunął! [emoji123] [emoji123] [emoji123]

Ja kocham książki papierowe i moje ukochane tytuły lubię mieć w takiej formie, bo lubię do nich wracać co jakiś czas. Więc wiecznie szukamy z mężem kolejnych miejsc i pomysłów na książki, bo ciężko je pomieścić. ;-)
Ja to jestem rakim świrem, że czasem miałam wybór - nowa książka czy tydzień obiadów w Karaluchu (dawny bar mleczny przy UW) i... cały tydzień jechałam na zupkach chińskich za. [emoji23][emoji23][emoji23]
Teraz trochę też piratuję i ciągnę z chomikuj.pl.

Ja kocham książki papierowe i moje ukochane tytuły lubię mieć w takiej formie, bo lubię do nich wracać co jakiś czas. Więc wiecznie szukamy z mężem kolejnych miejsc i pomysłów na książki, bo ciężko je pomieścić. ;-)
Ja to jestem rakim świrem, że czasem miałam wybór - nowa książka czy tydzień obiadów w Karaluchu (dawny bar mleczny przy UW) i... cały tydzień jechałam na zupkach chińskich za. [emoji23][emoji23][emoji23]
Teraz trochę też piratuję i ciągnę z chomikuj.pl.
Mam tak samo- książki, które lubię, muszę mieć na papierze, dlatego często po przeczytaniu ebooka albo książki z biblioteki kupuję sobie własny papierowy egzemplarz:) Zresztą ważne jest dla mnie, żeby mieć w domu dużą bibliotekę, a odrębną jej część stanowią książki dla dzieci :) I też zdarzało mi się wydać ostatnie pieniądze na książki:)

Oj ja swego czasu też na książki kasę traciłam [emoji6] obecnie to jak mam czas to wolę czytać twórczość Fanfiction [emoji39]
Nie wiem czy któraś z was kojarzy co to jest [emoji6]

Dobrej nocy[emoji42][emoji287][emoji92][emoji182]

Hej dziewczyny, ładną porę sobie na pisanie znalazlam ale kiszą sie we mnie emocje i nie wiem co mam zrobic z nimi. O 19 50 na moich oczach odszedl z tego świata moj ukochany dziadek. Patrzylam na kazdy jego oddech, przed oczami mam ten widok do teraz. Boję się, ze moj stan wplynie zle na dzidziusia, ale wiadomo ze w takich sytuacjach nie da sie byc spokojnym. Pobolewa mnie lekko podbrzusze ale po nospie przrchodzi. Mam nadzieję ze wszystko sie dobrze dla mnie skonczy. ;(

reklama
Dziewczęta Dziekuje Wam za pomoc, za rady, za wsparcie❤️ Jesteście Kochane❤️ Zycze każdej z osobna, byście donosiły i urodziły piekne i zdrowe pociechy ❤️ Ja tymczasem bede się żegnać, bo raczej nic tu po mnie:( czasem jeszcze może Was odwiedzę, buziaki Kochane, trzymajcie się cieplutko;* mam nadzieje ze będzie mi dane w niedługim czasie, jeszcze się cieszyć z malutkiego szczęścia ❤️ Ściskam i Pozdrawiam ;*
@IrenaX nie żegnamy się na zawsze,czekamy tu na dobre wieści niedługo od Ciebie. I choć termin się przesunie to wierzę w to,że tak jak my będziesz mamą w 2019r a czy to luty czy maj nie ma różnicy:) Pamiętaj Kochana że ,po tym co przeszłaś masz dwa wyjścia 1 poddać się i załamać albo 2 podnieść się i wierzyc,że bebędz dobrze -bo będzie uwierz mi..i mam nadzieję,że wybierzesz opcję nr 2:) Pozdrawiam Cię i życzę wszystkiego dobrego:)

Do góry