Megi86
Fanka BB :)
Dzien doberek ja jeszcze lezakuje i tez planuje dzis troche poczytac (koncze Zafona Labirynt duchow, ale juz wzielam Kinga Ostatni bastion B.D. - wakacje bez S.K. to nie wakacje ) Wczoraj do 23 siedzielismy przy ognisku z Rodzinka - skusilam sie nawet na jednego pieczonego ziemniaka Wczoraj nadrobilam czas z Meza Rodzina, a najwiecej czasu to rozmawialam z Babcia (z 2 h) no i z Tesciowa przegadalysmy tyle samo czasu albo i wiecej. Swoja droga to Tesciowie bardzo sie ciesza z ciazy, bo Maz Im powiedzial przedwczoraj - nie mogl juz wytrzymac A moi Rodzice wiedza juz od pierwszego mies. i tez sa b. szczesliwi - i na dodatek Mama gotuje mi same smakolyki tzn. moje nadprogramowe zachcianki Pozostala czesc Rodziny nie wie - powiemy raczej po 1 skonczonym trymestrze Stad tez bardzo wspolczuje tym Kobitkom gdzie reakcja rodzin jest inna. Pamietajcie jednak by sie tym kompletnie nie przejmowac, bo to Wasze szczescie i zycie!
Pogoda jest super i oby taka sie utrzymala, bo zapowiadaja troche deszczu. Zaraz sniadanko (chyba jajecznica zjedzona na swiezym powietrzu) i pewnie poplyniemy z Mezem na jakas samotna wysepke Milej niedzieli Kobitki
Pogoda jest super i oby taka sie utrzymala, bo zapowiadaja troche deszczu. Zaraz sniadanko (chyba jajecznica zjedzona na swiezym powietrzu) i pewnie poplyniemy z Mezem na jakas samotna wysepke Milej niedzieli Kobitki