reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Ja jestem za:) Mogłybyśmy sobie tam polecać również książki okołociążowe i okołodziecięce, bo ostatnio głównie ten temat mnie interesuje;)
Tez jestem za;)
Ale także chętnie poczytam coś, co polecacie. Do tej pory zbytnio nie było okazji i czasu czytać, teraz odpoczywając w ciąży na l4 mam go mnóstwo i chętnie cos nowego poznam, do tej pory czytałam raczej babskie, lekkie książki;)

I ja jestem za [emoji846] fajnie, ze tyle czytających [emoji846][emoji846]
@Buka83 poczytałam o tych książkach co pisałaś i już wrzuciłam na swoją listę. W sierpniu mi się nie uda ale później chętnie [emoji846]
@megi Labirynt Duchów pochłonęłam od razu po premierze. W ogóle lubię Zafona. [emoji173]️
@Emilia nie czytałam jeszcze Żydówki i esesmana, wrzuciłam już na swoją listę.

Z wojennych klimatów to tez mi zapadła w pamięć Złodzieja książek - Zusaka.

Popatrzę tez na to co polecacie.
Montefiore czytałam kilka pozycji, ale Ombu jeszcze nie [emoji846]
Z cięższych tematów to nie wiem czy kojarzycie „Małe życie” - ciężki temat o przyjaźni, tolerancji, traumie ale naprawdę warto.
A ja w tym momencie czytam „Czerwonego Pająka” Bondy i poki co jestem rozczarowana...

@Buka83 poczytałam o tych książkach co pisałaś i już wrzuciłam na swoją listę. W sierpniu mi się nie uda ale później chętnie [emoji846]
@megi Labirynt Duchów pochłonęłam od razu po premierze. W ogóle lubię Zafona. [emoji173]️

Z cięższych tematów to nie wiem czy kojarzycie „Małe życie” - ciężki temat o przyjaźni, tolerancji, traumie ale naprawdę warto.
A ja w tym momencie czytam „Czerwonego Pająka” Bondy i poki co jestem rozczarowana...
Złodziejka książek podobała mi się bardzo:) Małe życie czytałam zaraz po premierze- to niezła powieść, chociaż moim zdaniem autorka trochę za bardzo znęca się nad głównym bohaterem, przez co momentami całość wydaje się mało wiarygodna. Bondy jeszcze nic nie czytałam niestety, muszę nadrobić:) Będę Cię informować o spotkaniach, jak będziesz miała ochotę to wpadaj, jest naprawdę fajnie- zaczynamy od omawiania książek, ale później już gadamy o wszystkim i trudno nam się rozstać, a jesteśmy jeszcze bardzo świeżutkim klubem:)

Trzymaj się dzielnie. Wierzę, że wkrótce będziesz się cieszyć swoim maleństwem. Wokół mnie jest kilka dziewczyn, które po stracie bardzo szybko zachodziły w kolejną ciążę, mimo że o pierwszą starały się miesiącami czy latami, sama jestem takim przykładem. Mam nadzieję, że za kilka tygodni dasz nam tutaj znać, że oczekujesz dzieciątka:*
Tez to słyszałam od znajomej, ze niby można szybciej zajsc, ale narazie to chciałabym pierwsze co porobić te badania i troszke odpocząć, za dużo się działo:( buziaki;*

Ja też wrzucam sobie to co polecacie na swoją listę na lubimyczytać.pl [emoji4] prowadzicie tam konto?

Montefiore czytałam Ostatnia podróż Valentiny, włoskie zaręczyny, dom nad morzem i szczerze bardzo polecam wszystkie :)

Ja też wrzucam sobie to co polecacie na swoją listę na lubimyczytać.pl [emoji4] prowadzicie tam konto?

Montefiore czytałam Ostatnia podróż Valentiny, włoskie zaręczyny, dom nad morzem i szczerze bardzo polecam wszystkie :)
Ja mam tylko konto na instagramie, gdzie pokazuję, co czytam- jest tam duża społeczność czytających osób:) Miałam kiedyś konto na LC, ale już kilka lat tam nie zaglądałam.

Ojj mi dzisiaj mama też zrobila moja zachcianke, bo nic mi się nie chce jeść ale na pomidorowke mojej mamy z makaronem to miałam taką ochotę, ze masakra !

Dziewczęta Dziekuje Wam za pomoc, za rady, za wsparcie[emoji173]️ Jesteście Kochane[emoji173]️ Zycze każdej z osobna, byście donosiły i urodziły piekne i zdrowe pociechy [emoji173]️ Ja tymczasem bede się żegnać, bo raczej nic tu po mnie:( czasem jeszcze może Was odwiedzę, buziaki Kochane, trzymajcie się cieplutko;* mam nadzieje ze będzie mi dane w niedługim czasie, jeszcze się cieszyć z malutkiego szczęścia [emoji173]️ Ściskam i Pozdrawiam ;*
Trzymam kciuki za Ciebie, będzie dobrze :*

Dziewczyny, a ja tak z ciekawości - gdzie czytacie, kupujecie stacjonarne czy jakiś abonament a może wypożyczacie? Ja zanim poszłam na studia dużo czytałam, a potem jakoś mi przeszło, w bibliotece wiecznie ciekawe tytuły były zajęte, a ja nie miałam wtedy kasy żeby np. abonament do e-booków wykupić i tak jakoś ta czynność u mnie zanikła.

reklama
Dziewczęta Dziekuje Wam za pomoc, za rady, za wsparcie❤️ Jesteście Kochane❤️ Zycze każdej z osobna, byście donosiły i urodziły piekne i zdrowe pociechy ❤️ Ja tymczasem bede się żegnać, bo raczej nic tu po mnie:( czasem jeszcze może Was odwiedzę, buziaki Kochane, trzymajcie się cieplutko;* mam nadzieje ze będzie mi dane w niedługim czasie, jeszcze się cieszyć z malutkiego szczęścia ❤️ Ściskam i Pozdrawiam ;*
Kochana zaglądaj czasem do nas i pisz co słychać. Po części zostawiłaś tu odrobinę siebie także musisz czasem dać znać. A ja od siebie mocno trzymam za Ciebie kciuki by tym razem jak ujrzysz dwie kreseczka to żeby wyszły po 9 miesiącach całe zdrowe i rozowiutkiebuziaki

Do góry