reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
@julia2s i jak poszła wizyta u Gina w Polsce? U Was tez tak upalnie jak tu? Bedą zaraz wprowadzać zakazy podlewania ogródków bo stan wody słaby [emoji15][emoji15]

@karolina921 a wiesz Kochana co jest najgorsze? Ze rodzinie to nigdy nie dogodzisz? U bas bardzo długo obstawiałam przy jednym dziecku i tyle sie nasłuchałam, ze aż w pewnym momencie powiedziałam każdemu z osobna, ze moja macica to mną sprawa i nie życzę sobie komentarzy. Od 2 lat mam ciszę [emoji6] teraz pewnie bedą w szoku i ja wiem, ze będzie radość bo oni w głębi ducha chcą dobrze, ale sprawy seksu i robienia dzieci to niech zostawią nam [emoji6] rozwalilas mnie co do Murzynka [emoji23][emoji23]

@IrenkaX współczuje przeżyć Kochana [emoji20] a kiedy teraz po zabiegu będziecie mogli zacząć starania?

@ForgetMeeNot u nas w Środkowej Anglii już jest żółty alarm zużycia wody. Myśle, ze w tym tygodniu zabronią podlewania ogródków [emoji20] mam kolegę farmera i są kompletnie załamani, ten sezon nie będzie bogaty. Najgorsze jest to, ze od 3 tygodni nie spadła korpla deszczu, a następne dwa tygodnie przynajmniej tez tak wyglądają. Jak dzisiaj Twoje samopoczucie? Skończyłam Słowika w zeszły weekend, o Jezusie przez te hormony ciążowe wylałam morze łez. Świetna książka [emoji7]

@lolaa ale super Wam sie udało [emoji7] ja teraz planuje aby Szymek im przekazał informacje, ze będzie starszym bratem [emoji4]

Dziewczyny jutro 10 tydzień [emoji15] jeszcze tylko 2 i będzie usg, czas mi jakoś wolno cholera leci, a dobre myśli przeplatają sie ze strachem. Dzisiaj sie zdarzyłam i mam 1 kg do przodu [emoji15] nie jem dużo bo u nas mega upał wiec nie wiem skąd to sie przyplątało [emoji6]

Miłej Niedzieli [emoji8][emoji8]
Z tego co mi lekarz powiedział to niby już po 1 miesiączce można się starać... ale ja bym chciała najpierw zrobic wszystkie badania, zeby mieć pewność ;( bardzo mi smutno ;((

reklama
@ForgetMeeNot ooo widzę, że jesteś czytelniczką;) To tak jak ja:) założyłam nawet z kilkoma dziewczynami klub książki, spotykamy się raz w miesiącu w "Między słowami" na Rybnej. Jeśli jesteś zainteresowana to zapraszam:)

@Emilia S ja powiedzialam dosc wczesnie bo tak 6/7 tydzień mialam obawy ze wczesnie ale nie wytrzymalabym dluzej z ta wiadimoscia. Corcia ze stycznia wiec 6/7 tydzień wypadal na dzien mamy a teraz dzidzia na luty wiec wypadalo na dzien taty[emoji3] ciesze sie ze mam juz to za soba bo teraz kiepsko sie czuje i trudno byloby mi udawac ze nie wiem od czego[emoji3] [emoji3] [emoji3]

@ForgetMeeNot ooo widzę, że jesteś czytelniczką;) To tak jak ja:) założyłam nawet z kilkoma dziewczynami klub książki, spotykamy się raz w miesiącu w "Między słowami" na Rybnej. Jeśli jesteś zainteresowana to zapraszam:)

Oooo, super, ja tez z tych czytających ... czytam dość dużo [emoji846] mój A mówi, ze wszystkie literki przeczytam jakie zobaczę [emoji846] macie jakaś grupę na FB czy coś w tym stylu?

Oooo, super, ja tez z tych czytających ... czytam dość dużo [emoji846] mój A mówi, ze wszystkie literki przeczytam jakie zobaczę [emoji846] macie jakaś grupę na FB czy coś w tym stylu?
Niestety ja nie mam facebooka. Poznałyśmy się na instagramie, wszystkie z Lublina i wszystkie obsesyjne czytelniczki:) Teraz spotykamy się 2 sierpnia, a będziemy gadać o "30 sekund" Kubryńskiej i "Sznurówkach" Starnone:)

Cieszę się, że Ci się podobała :) Ja też ryczałam jak bóbr, a w ciąży nie byłam. :)
To mogę jeszcze polecić pniższe, zarówno do jednej, jak i drugiej byłam sceptycznie nastawiona, ale podobały mi się baaaaaardzo :)
dwa tomy:
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/298094/osme-zycie-dla-brilki-tom-1
oraz to z wątkiem z I wojny światowej, zaskakująca wbrew pozorom i opis bardzo mylący
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/4062263/dziewczyna-ktora-kochales
No i mój ukochany Jeździec Miedziany <3

Co do pogody, faktycznie jak na ANglię to jakieś anomalia, tyle dni bez deszczu?? Szok!

Fajnie, już zbliżasz się do 2 trymestru :) :) czas szybko zleci i odetchniesz :)

Jeździec Miedziany to moja ukochana książka [emoji7] i tak samo miałam z Dziewczyna którą Kochałeś nastawiona byłam średnio ale nie mogłam sie oderwać. Zaraz lecę zamawiać Ósme życie bo brzmi super :) a czytałaś może Esesman i Żydówka? Jak nie to polecam, Tatuażysta z Auschwitz tez super ale nie na ciążę ;)

Ja już sie nie mogę doczekać usg i wyjazdu do Polski i tez chciałabym już powiedzieć w pracy i mieć to z głowy.

@julia2s i jak poszła wizyta u Gina w Polsce? U Was tez tak upalnie jak tu? Bedą zaraz wprowadzać zakazy podlewania ogródków bo stan wody słaby [emoji15][emoji15]
Upal caly czas chyba od 3 tygodni, ale widzialam, ze we wtorek ma cos tam popadac. Oby, bo ogrodek siano... Wizyte gdzies tam pisalam, ale wiem, ze ciezko sie tutaj dokopac i nadrabiac wszystkie posty. Fasolka ma sie dobrze, serduszko bilo 160, 2,11cm miala w srode :-)

Dzień dobry mamuśki.. Ja po wczorajszym grillu u brata dzisiaj pełna jestem strasznie... Niedziela w łóżku się zapowiada więc też pewnie z książką w ręce. Ja lubię czytac Kinga, Miszczuk, zresztą tematykę różna obyczajowe dramaty kryminały a ostatnio dużo Cassandra Clare .. Też tak mam że jak zacznę czytać to ciężko mnie oderwać .
Jak wam się niedziela zapowiada ?

reklama
Fajnie, że tyle tutaj czytelniczek:)
U mnie też zapowiada się spokojna niedziela z książką, jestem u rodziców, więc dziadkowie zajęli się wnuczką, a ja wypoczywam:)
Miłego, spokojnego dnia Dziewczyny:)

Do góry