reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
@julia2s i jak poszła wizyta u Gina w Polsce? U Was tez tak upalnie jak tu? Bedą zaraz wprowadzać zakazy podlewania ogródków bo stan wody słaby [emoji15][emoji15]

@karolina921 a wiesz Kochana co jest najgorsze? Ze rodzinie to nigdy nie dogodzisz? U bas bardzo długo obstawiałam przy jednym dziecku i tyle sie nasłuchałam, ze aż w pewnym momencie powiedziałam każdemu z osobna, ze moja macica to mną sprawa i nie życzę sobie komentarzy. Od 2 lat mam ciszę [emoji6] teraz pewnie bedą w szoku i ja wiem, ze będzie radość bo oni w głębi ducha chcą dobrze, ale sprawy seksu i robienia dzieci to niech zostawią nam [emoji6] rozwalilas mnie co do Murzynka [emoji23][emoji23]

@IrenkaX współczuje przeżyć Kochana [emoji20] a kiedy teraz po zabiegu będziecie mogli zacząć starania?

@ForgetMeeNot u nas w Środkowej Anglii już jest żółty alarm zużycia wody. Myśle, ze w tym tygodniu zabronią podlewania ogródków [emoji20] mam kolegę farmera i są kompletnie załamani, ten sezon nie będzie bogaty. Najgorsze jest to, ze od 3 tygodni nie spadła korpla deszczu, a następne dwa tygodnie przynajmniej tez tak wyglądają. Jak dzisiaj Twoje samopoczucie? Skończyłam Słowika w zeszły weekend, o Jezusie przez te hormony ciążowe wylałam morze łez. Świetna książka [emoji7]

@lolaa ale super Wam sie udało [emoji7] ja teraz planuje aby Szymek im przekazał informacje, ze będzie starszym bratem [emoji4]

Dziewczyny jutro 10 tydzień [emoji15] jeszcze tylko 2 i będzie usg, czas mi jakoś wolno cholera leci, a dobre myśli przeplatają sie ze strachem. Dzisiaj sie zdarzyłam i mam 1 kg do przodu [emoji15] nie jem dużo bo u nas mega upał wiec nie wiem skąd to sie przyplątało [emoji6]

Miłej Niedzieli [emoji8][emoji8]
Z tego co mi lekarz powiedział to niby już po 1 miesiączce można się starać... ale ja bym chciała najpierw zrobic wszystkie badania, zeby mieć pewność ;( bardzo mi smutno ;((

reklama
@ForgetMeeNot ooo widzę, że jesteś czytelniczką;) To tak jak ja:) założyłam nawet z kilkoma dziewczynami klub książki, spotykamy się raz w miesiącu w "Między słowami" na Rybnej. Jeśli jesteś zainteresowana to zapraszam:)

@Emilia S ja powiedzialam dosc wczesnie bo tak 6/7 tydzień mialam obawy ze wczesnie ale nie wytrzymalabym dluzej z ta wiadimoscia. Corcia ze stycznia wiec 6/7 tydzień wypadal na dzien mamy a teraz dzidzia na luty wiec wypadalo na dzien taty[emoji3] ciesze sie ze mam juz to za soba bo teraz kiepsko sie czuje i trudno byloby mi udawac ze nie wiem od czego[emoji3] [emoji3] [emoji3]

@ForgetMeeNot ooo widzę, że jesteś czytelniczką;) To tak jak ja:) założyłam nawet z kilkoma dziewczynami klub książki, spotykamy się raz w miesiącu w "Między słowami" na Rybnej. Jeśli jesteś zainteresowana to zapraszam:)

Oooo, super, ja tez z tych czytających ... czytam dość dużo [emoji846] mój A mówi, ze wszystkie literki przeczytam jakie zobaczę [emoji846] macie jakaś grupę na FB czy coś w tym stylu?

Oooo, super, ja tez z tych czytających ... czytam dość dużo [emoji846] mój A mówi, ze wszystkie literki przeczytam jakie zobaczę [emoji846] macie jakaś grupę na FB czy coś w tym stylu?
Niestety ja nie mam facebooka. Poznałyśmy się na instagramie, wszystkie z Lublina i wszystkie obsesyjne czytelniczki:) Teraz spotykamy się 2 sierpnia, a będziemy gadać o "30 sekund" Kubryńskiej i "Sznurówkach" Starnone:)

Cieszę się, że Ci się podobała :) Ja też ryczałam jak bóbr, a w ciąży nie byłam. :)
To mogę jeszcze polecić pniższe, zarówno do jednej, jak i drugiej byłam sceptycznie nastawiona, ale podobały mi się baaaaaardzo :)
dwa tomy:
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/298094/osme-zycie-dla-brilki-tom-1
oraz to z wątkiem z I wojny światowej, zaskakująca wbrew pozorom i opis bardzo mylący
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/4062263/dziewczyna-ktora-kochales
No i mój ukochany Jeździec Miedziany <3

Co do pogody, faktycznie jak na ANglię to jakieś anomalia, tyle dni bez deszczu?? Szok!

Fajnie, już zbliżasz się do 2 trymestru :) :) czas szybko zleci i odetchniesz :)

Jeździec Miedziany to moja ukochana książka [emoji7] i tak samo miałam z Dziewczyna którą Kochałeś nastawiona byłam średnio ale nie mogłam sie oderwać. Zaraz lecę zamawiać Ósme życie bo brzmi super :) a czytałaś może Esesman i Żydówka? Jak nie to polecam, Tatuażysta z Auschwitz tez super ale nie na ciążę ;)

Ja już sie nie mogę doczekać usg i wyjazdu do Polski i tez chciałabym już powiedzieć w pracy i mieć to z głowy.

@julia2s i jak poszła wizyta u Gina w Polsce? U Was tez tak upalnie jak tu? Bedą zaraz wprowadzać zakazy podlewania ogródków bo stan wody słaby [emoji15][emoji15]
Upal caly czas chyba od 3 tygodni, ale widzialam, ze we wtorek ma cos tam popadac. Oby, bo ogrodek siano... Wizyte gdzies tam pisalam, ale wiem, ze ciezko sie tutaj dokopac i nadrabiac wszystkie posty. Fasolka ma sie dobrze, serduszko bilo 160, 2,11cm miala w srode :-)

Dzień dobry mamuśki.. Ja po wczorajszym grillu u brata dzisiaj pełna jestem strasznie... Niedziela w łóżku się zapowiada więc też pewnie z książką w ręce. Ja lubię czytac Kinga, Miszczuk, zresztą tematykę różna obyczajowe dramaty kryminały a ostatnio dużo Cassandra Clare .. Też tak mam że jak zacznę czytać to ciężko mnie oderwać .
Jak wam się niedziela zapowiada ?

reklama
Fajnie, że tyle tutaj czytelniczek:)
U mnie też zapowiada się spokojna niedziela z książką, jestem u rodziców, więc dziadkowie zajęli się wnuczką, a ja wypoczywam:)
Miłego, spokojnego dnia Dziewczyny:)

Do góry