@julia2s i jak poszła wizyta u Gina w Polsce? U Was tez tak upalnie jak tu? Bedą zaraz wprowadzać zakazy podlewania ogródków bo stan wody słaby [emoji15][emoji15]
@karolina921 a wiesz Kochana co jest najgorsze? Ze rodzinie to nigdy nie dogodzisz? U bas bardzo długo obstawiałam przy jednym dziecku i tyle sie nasłuchałam, ze aż w pewnym momencie powiedziałam każdemu z osobna, ze moja macica to mną sprawa i nie życzę sobie komentarzy. Od 2 lat mam ciszę [emoji6] teraz pewnie bedą w szoku i ja wiem, ze będzie radość bo oni w głębi ducha chcą dobrze, ale sprawy seksu i robienia dzieci to niech zostawią nam [emoji6] rozwalilas mnie co do Murzynka [emoji23][emoji23]
@IrenkaX współczuje przeżyć Kochana [emoji20] a kiedy teraz po zabiegu będziecie mogli zacząć starania?
@ForgetMeeNot u nas w Środkowej Anglii już jest żółty alarm zużycia wody. Myśle, ze w tym tygodniu zabronią podlewania ogródków [emoji20] mam kolegę farmera i są kompletnie załamani, ten sezon nie będzie bogaty. Najgorsze jest to, ze od 3 tygodni nie spadła korpla deszczu, a następne dwa tygodnie przynajmniej tez tak wyglądają. Jak dzisiaj Twoje samopoczucie? Skończyłam Słowika w zeszły weekend, o Jezusie przez te hormony ciążowe wylałam morze łez. Świetna książka [emoji7]
@lolaa ale super Wam sie udało [emoji7] ja teraz planuje aby Szymek im przekazał informacje, ze będzie starszym bratem [emoji4]
Dziewczyny jutro 10 tydzień [emoji15] jeszcze tylko 2 i będzie usg, czas mi jakoś wolno cholera leci, a dobre myśli przeplatają sie ze strachem. Dzisiaj sie zdarzyłam i mam 1 kg do przodu [emoji15] nie jem dużo bo u nas mega upał wiec nie wiem skąd to sie przyplątało [emoji6]
Miłej Niedzieli [emoji8][emoji8]