reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Hej. Ja też zapisuję się do naszego forumowego klubu książki. Kocham czytać! Kryminały, fantasy, biografie, przygoda.... mam różne fazy. Teraz jestem na etapie fantasy i czytam trylogię Niezgodna. Wcześniej byłam w fazie kryminału i pochłonęłam całą serię o Chyłce Remigiusza Mroza. A jeszcze wcześniej z biografii kilka książek o himalaizmie. Także ja czytam falami gatunki. ;-)

My jesteśmy u rodziców. Moja mama i teściowa bardzo się podekscytowały ciążą i super zareagowały. Teść jakby go osa w dupę użarła, ale on mnie ewidentnie nie lubi, a brat męża z równym zainteresowaniem jak zeszłoroczny śnieg. Ale z nim też mamy "zimną wojnę" trochę.
Teskt z osą mnie rozbawił [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Hej. Ja też zapisuję się do naszego forumowego klubu książki. Kocham czytać! Kryminały, fantasy, biografie, przygoda.... mam różne fazy. Teraz jestem na etapie fantasy i czytam trylogię Niezgodna. Wcześniej byłam w fazie kryminału i pochłonęłam całą serię o Chyłce Remigiusza Mroza. A jeszcze wcześniej z biografii kilka książek o himalaizmie. Także ja czytam falami gatunki. ;-)

My jesteśmy u rodziców. Moja mama i teściowa bardzo się podekscytowały ciążą i super zareagowały. Teść jakby go osa w dupę użarła, ale on mnie ewidentnie nie lubi, a brat męża z równym zainteresowaniem jak zeszłoroczny śnieg. Ale z nim też mamy "zimną wojnę" trochę.

Jak lubisz przerażajace lekko fantasy to polecam Jonathana Carrolla :)

Możemy otworzyć wątek i tam sobie coś polecać do czytania?

Dziewczęta Dziekuje Wam za pomoc, za rady, za wsparcie❤️ Jesteście Kochane❤️ Zycze każdej z osobna, byście donosiły i urodziły piekne i zdrowe pociechy ❤️ Ja tymczasem bede się żegnać, bo raczej nic tu po mnie:( czasem jeszcze może Was odwiedzę, buziaki Kochane, trzymajcie się cieplutko;* mam nadzieje ze będzie mi dane w niedługim czasie, jeszcze się cieszyć z malutkiego szczęścia ❤️ Ściskam i Pozdrawiam ;*

Dziewczęta Dziekuje Wam za pomoc, za rady, za wsparcie[emoji173]️ Jesteście Kochane[emoji173]️ Zycze każdej z osobna, byście donosiły i urodziły piekne i zdrowe pociechy [emoji173]️ Ja tymczasem bede się żegnać, bo raczej nic tu po mnie:( czasem jeszcze może Was odwiedzę, buziaki Kochane, trzymajcie się cieplutko;* mam nadzieje ze będzie mi dane w niedługim czasie, jeszcze się cieszyć z malutkiego szczęścia [emoji173]️ Ściskam i Pozdrawiam ;*
Wszystkiego dobrego! Życzę Ci byś dołączyła do marcowych lub kwietniowych mamuś [emoji8][emoji8][emoji8]

Dziewczęta Dziekuje Wam za pomoc, za rady, za wsparcie❤️ Jesteście Kochane❤️ Zycze każdej z osobna, byście donosiły i urodziły piekne i zdrowe pociechy ❤️ Ja tymczasem bede się żegnać, bo raczej nic tu po mnie:( czasem jeszcze może Was odwiedzę, buziaki Kochane, trzymajcie się cieplutko;* mam nadzieje ze będzie mi dane w niedługim czasie, jeszcze się cieszyć z malutkiego szczęścia ❤️ Ściskam i Pozdrawiam ;*
O jejku dopiero przeczytałam co się stało :( tak mi przykro.... Irenko bądź dobrej myśli ja sama jestem po 2 poronieniach 2005(9tc) i 2015(13tc), 3 gr cytologii konizacji szyjki macicy 2014 i w 2016 we wrześniu urodziłam zdrową córeczkę a teraz termin na 2019. Trzymam mocno kciuki za Ciebie. Jeśli będziesz chciała pogadać pisz śmialo do mnie. Buziole...

IrenaX trzymaj się czas leczy rany a to dzieciątko poprostu czeka na inny termin by się urodzić. Będzie dobrze następnym razem

reklama
Trzymaj się dzielnie. Wierzę, że wkrótce będziesz się cieszyć swoim maleństwem. Wokół mnie jest kilka dziewczyn, które po stracie bardzo szybko zachodziły w kolejną ciążę, mimo że o pierwszą starały się miesiącami czy latami, sama jestem takim przykładem. Mam nadzieję, że za kilka tygodni dasz nam tutaj znać, że oczekujesz dzieciątka:*

Do góry