Darsi
Fanka BB :)
@Karolka2106 - gratuluję i życzę spokojnej, zdrowej i donoszonej ciazy. Śliczny dzidziolek a dasz sobie radę z dwoma maluchami zobaczysz. Fajna różnica wieku bedzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super [emoji5] najważniejsze, że z maluszkiem wszystko ok. Odpoczywajcie sobie [emoji5]Hej Kochane, ja dzisiaj miałam nieplanowaną wizytę u ginekologa... W środę popołudniu delikatnie plamiłam, ale wczoraj w ciągu dnia nic już nie było i czułam się bardzo dobrze. Dopiero wieczorem znowu zaczęłam plamić, ale już mocniej i śluz był bardziej czerwony. Całą noc to samo, już byłam załamana. Rano dostałam się do ginekologa i po badaniu stwierdził ze nie ma nowego źródła krwawienia, ale są ślady po starym i teraz mam leżeć i odpoczywać. Mieliśmy jechać na weekend do Krakowa, a później na tydzień w Bieszczady, ale lekarz zabronił, a wiec czeka mnie tydzień urlopu w łóżku ;-) Zabronione też współżycie. Na szczęście fasolka żyje :-) urosła 1 cm od 26.06 :-) i na zdjęciu przypomina królika ;-)Zobacz załącznik 874428
Witaj, jaki śliczny człowieczek[emoji2] też jestem Karolina) gratuluję kolejnego maluszka! U nas ciąża to też trochę szok bo poprzednie były po IVF [emoji39].Cześć, chciałabym do Was dołączyć.
Mam na imię Karolina, niedawno bo 3 dni temu dowiedziałam się że ponownie zostanę Mamą, choć mam w domu dopiero 8 miesięcznego synka.
To dla mnie i męża duże zaskoczenie jak i strach czy poradzimy sobie dwójką takich Maluchów.
Mam na koncie 1 poronienie, więc martwię się czy wszystko będzie z Malenstwem ok.
Poprzednia ciąża była na duphastonie i po lekach na zbicie prolaktyny bo nie było tak łatwo zajść, dlatego dla Nas to zaskoczenie że szok.
Jak na razie wszystko wygląda dobrze, wczoraj mieliśmy wizytę i jak się okazało nasz Maluch już nie jest taki mały bo ma 8 tyg i 3 dni i pięknie bijące serduszko.
Za 4 tyg. chcemy zrobić prenatalne.
Mam nadzieję że przyjmiecie nas do Waszego grona. Pozdrawiam Zobacz załącznik 874468
Witamy serdecznie, rozgość się Ja mam rocznego synka i dwóch starszych, damy radę z maluchamiCześć, chciałabym do Was dołączyć.
Mam na imię Karolina, niedawno bo 3 dni temu dowiedziałam się że ponownie zostanę Mamą, choć mam w domu dopiero 8 miesięcznego synka.
To dla mnie i męża duże zaskoczenie jak i strach czy poradzimy sobie dwójką takich Maluchów.
Mam na koncie 1 poronienie, więc martwię się czy wszystko będzie z Malenstwem ok.
Poprzednia ciąża była na duphastonie i po lekach na zbicie prolaktyny bo nie było tak łatwo zajść, dlatego dla Nas to zaskoczenie że szok.
Jak na razie wszystko wygląda dobrze, wczoraj mieliśmy wizytę i jak się okazało nasz Maluch już nie jest taki mały bo ma 8 tyg i 3 dni i pięknie bijące serduszko.
Za 4 tyg. chcemy zrobić prenatalne.
Mam nadzieję że przyjmiecie nas do Waszego grona. Pozdrawiam Zobacz załącznik 874468
Megi powodzenia na wizycie, kciuki zaciśnięte. Napisz jak tam dzidziul szaleje
No i przyjemnego weekendu na żaglach, zazdraszczam
Świetne wieści [emoji5]. Swoją drogą w którym już jesteś tygodniu, że za chwilę będziesz miała USG genetyczne? Mi jutro wbija 8 tydzień i wydaje mi się, że do okresu tych badań to jeszcze duuuużo czasu [emoji6]Dzieki Kochana Niedawno dobilismy do wyspy, Maz juz lowi rybki, a ja czytam ksiazke. Przed chwila byl piekny zachod slonca Zostaniemy moze do nastepnego wtorku, bo w czwartek (19.07) mam USG NT w Gdansku.
Swoja droga to dzis sie troche narobilam i kregoslup mi doskwiera. Na wizycie bylo OK - wszystko dobrze Bobo ma juz 33.4 mm.
Milego wieczorku wszystkim :-)