reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Irena trzymam kciuki :*

Babka w aptece nie chciała mi sprzedać tego Lactovaginal. Znaczy się w ogóle go na stanie nawet nie miała, ale powiedziała, że wszystko muszę najpierw z lekarzem skonsultować, nie wolno mi noc na rękę brać -.- Taa i mam aż do środy czekać. Sprzedała mi tylko jakiś żel do higieny intymnej rumiankowy, pewnie nic mi on nie pomoże.

Cześć Dziewczyny. Mogę do Was dołączyć? Mam 35 lat i wg daty om jestem dzisiaj w 6t4d ciąży. Mam już 2,5 letnią córeczkę, pierwszą ciążę poroniłam w 11 tyg. Dzisiaj idę na usg i stresuję się okropnie, czy wszystko w porządku, o 12:30 mam wizytę. Byłam u gin w ubiegły piątek i widać było tylko pecherzyk, ponieważ cykle mam bardzo regularne i od początku oznaczałam betę, wiem na pewno, że to już siódmy tydzień i powinno być dzisiaj widoczne serduszko. Miałam się tutaj odezwać dopiero po usg, ale boję się bardzo i muszę czymś zająć myśli, dlatego do Was piszę Podczytuję Was od jakiegoś czasu i widzę jak bardzo się tutaj wspieracie, to fantastyczne Dodam jeszcze, że jestem z Lublina
Witaj, powodzenia na dzisiejszej wizycie, na pewno będzie dobrze :)

Gratuluje pięknych fasolek a za dzisiaj wizytujace zaciskam kciuki :tak:

@Irenka - informuj na bieżąco, liczę mimo wszystko na dobrą wiadomość, powodzenia!

Jestem zdruzgotana... lekarz nie miał dobrych wieści ;( jest pęcherzyk w macicy a w nim ciałko żółte, tylko ze te ciałko zolte jest tak duze jak pęcherzyk ;( lekarz mówi, ze zle to wyglada i przy tym tygodniu a wg miesiączki 8 to beta powinna być zdecydowanie wyższa ;( jutro jeszcze zbadają hormony - ale czuje, ze bede musiała się pomału żegnać ... ;( ;( tak mi się chce płakać ;(( czemu akurat mnie to spotyka ;(

Juti777 Jak szłam do mojej gin to myślałam, że będę najstarszą przyszłą mamą, a obok mnie siedziały dziewczyny rocznik 76 i 77 i gwałtownie odmłodniałam:)
IrenaX trzymam kciuki, nic więcej zrobić nie mogę, ale wierzę, że wszystko dobrze się skończy, ściskam:*
Caitlyn Lactovaginal jest bez recepty i bezpieczny dla dziecka, nie wiem czemu farmaceutka nie chciała Ci sprzedać.

Irena - mocno trzymam kciuki! Nie bylam w stanie kazdego dnia przeczytac wszystkich postow, ale wiedz, ze bhcg rosnie roznie - spojrz sama na wartosci (widelki dla danego tyg.) Jedne dziewczyny maja wyzsze, drugie nizsze i to samo z przyrostem. Glowa do gory i bedzie dobrze :-)

Witam wszystkie nowe Kobitki na forum :-)

Kobitki po USG - gratuluje dobrych wiesci i pieknych fasolek :-)

Ja mam dzis wizyte o 10:10, a pozniej blogie lenistwo, bo Maz zaczyna urlop i wakacje pod zaglami :-)

Milego dzionka Kobietki :)
Megi powodzenia na wizycie, kciuki zaciśnięte. Napisz jak tam dzidziul szaleje :)
No i przyjemnego weekendu na żaglach, zazdraszczam :)

Irenko przykro mi w takim razie, przytulam mocno :(

Buka83 no właśnie powiedziała mi, że powinnam wszystko z lekarzem skonsultować, nic na własną rękę nie powinnam brać nawet bez recepty.

reklama
Jestem zdruzgotana... lekarz nie miał dobrych wieści ;( jest pęcherzyk w macicy a w nim ciałko żółte, tylko ze te ciałko zolte jest tak duze jak pęcherzyk ;( lekarz mówi, ze zle to wyglada i przy tym tygodniu a wg miesiączki 8 to beta powinna być zdecydowanie wyższa ;( jutro jeszcze zbadają hormony - ale czuje, ze bede musiała się pomału żegnać ... ;( ;( tak mi się chce płakać ;(( czemu akurat mnie to spotyka ;(
Kurcze może będę kazali ci poczekać jeszcze kilka dni... Trzymaj się wiem co czujesz..

Do góry