reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Wiesz, mogło być tak, że po stosunku plemniki żyły sobie uśpione nawet przez tydzień zanim doszło do zapłodnienia (u mnie tak było - stosunek 6 dni przed owulacją, a jednak się trafiło czego się nie spodziewałam). Płodne i niepłodne lubią się przesuwać. Spokojnie, zamartwianie się teraz nic nie pomoże, zrób betę tak jak lekarz kazał i poczekaj na jego diagnozę. I głowa do góry, najprawdopodobniej dzieć jest już w pęcherzyku, ale jest na tyle mały, że jeszcze go aparat nie wyłapuje :*
Żebyś Kochana miała racje ✊✊✊ Bo nie wyobrażam sobie złego scenariusza, nawet nie chce myśleć, może po prostu trzeba czasu Eeh mogłam w ogóle nie robić bety bym czekała może spokojnie, No ale teraz to muszę jutro zrobic

reklama
IrenaX - patrz na Wiole1198, cuda się zdarzają, może rzeczywiście ciąża młodsza. Poczekaj spokojnie do wizyty, musi być dobrze :)

Co do mdłości, mnie męczą od kilku dni a od wczoraj wymioty, boję się, że mnie złapie w pracy a jeszcze nic nie mówiłam. No i mi pomaga.. jedzenie. Jak mam pusty żołądek to mdli strasznie, jak czymś zagryze to od razu lepiej. Już chyba z 3 kg przytyłam, spodnie ledwo zapinam, bluzki robią się opiete, co będzie dalej? :szok:

Dziewczyny wracam do Was Jednak cuda się zdarzają Przyjechałam dzisiaj do szpitala na wywołanie Poronienia bo w zeszły czwartek byłam w 7 tg I nie było zarodka .. A dziś jest 6 t 5d I jest zarodek I bije serce!!!! ! Płaczę ze wzruszenia.. Oby wszystko było dobrze
Cudowne wieści :) :) oby wszytsko było już ok do końca ciąży :)

IrenaX - patrz na Wiole1198, cuda się zdarzają, może rzeczywiście ciąża młodsza. Poczekaj spokojnie do wizyty, musi być dobrze :)

Co do mdłości, mnie męczą od kilku dni a od wczoraj wymioty, boję się, że mnie złapie w pracy a jeszcze nic nie mówiłam. No i mi pomaga.. jedzenie. Jak mam pusty żołądek to mdli strasznie, jak czymś zagryze to od razu lepiej. Już chyba z 3 kg przytyłam, spodnie ledwo zapinam, bluzki robią się opiete, co będzie dalej? :szok:
Mi tez lepiej jak jem...tylko tak caly czas jesc haha to co to bedzie pod koniec ciazy :O) ja mam 8 tydz I 1kg na plusie...tlumacze sobie, ze to cale jedzenie to do fasolki idzie :)

Mam tak samo jedzenie mnie ratuje ale na krótko po godzinie znowu mnie ssa I mdli

A czemu zwiekszylas dawke? Ja bym brala jeden dzien 25 I jeden 50
A badania na czczo robilas? Nie wzielas euthyroxu przed?
Lekarz kazał zwiszyć, zarówn o endo, jak i mój gin, który też jest endokrynologiem. Nie, badań nie robiłam na czczo, robiłam przed pracą a więc i po śniadaniu i po euthyroxie...

reklama
Do góry