reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Wiesz, mogło być tak, że po stosunku plemniki żyły sobie uśpione nawet przez tydzień zanim doszło do zapłodnienia (u mnie tak było - stosunek 6 dni przed owulacją, a jednak się trafiło czego się nie spodziewałam). Płodne i niepłodne lubią się przesuwać. Spokojnie, zamartwianie się teraz nic nie pomoże, zrób betę tak jak lekarz kazał i poczekaj na jego diagnozę. I głowa do góry, najprawdopodobniej dzieć jest już w pęcherzyku, ale jest na tyle mały, że jeszcze go aparat nie wyłapuje :*
Żebyś Kochana miała racje ✊✊✊ Bo nie wyobrażam sobie złego scenariusza, nawet nie chce myśleć, może po prostu trzeba czasu Eeh mogłam w ogóle nie robić bety bym czekała może spokojnie, No ale teraz to muszę jutro zrobic

reklama
IrenaX - patrz na Wiole1198, cuda się zdarzają, może rzeczywiście ciąża młodsza. Poczekaj spokojnie do wizyty, musi być dobrze :)

Co do mdłości, mnie męczą od kilku dni a od wczoraj wymioty, boję się, że mnie złapie w pracy a jeszcze nic nie mówiłam. No i mi pomaga.. jedzenie. Jak mam pusty żołądek to mdli strasznie, jak czymś zagryze to od razu lepiej. Już chyba z 3 kg przytyłam, spodnie ledwo zapinam, bluzki robią się opiete, co będzie dalej? :szok:

Dziewczyny wracam do Was Jednak cuda się zdarzają Przyjechałam dzisiaj do szpitala na wywołanie Poronienia bo w zeszły czwartek byłam w 7 tg I nie było zarodka .. A dziś jest 6 t 5d I jest zarodek I bije serce!!!! ! Płaczę ze wzruszenia.. Oby wszystko było dobrze
Cudowne wieści :) :) oby wszytsko było już ok do końca ciąży :)

IrenaX - patrz na Wiole1198, cuda się zdarzają, może rzeczywiście ciąża młodsza. Poczekaj spokojnie do wizyty, musi być dobrze :)

Co do mdłości, mnie męczą od kilku dni a od wczoraj wymioty, boję się, że mnie złapie w pracy a jeszcze nic nie mówiłam. No i mi pomaga.. jedzenie. Jak mam pusty żołądek to mdli strasznie, jak czymś zagryze to od razu lepiej. Już chyba z 3 kg przytyłam, spodnie ledwo zapinam, bluzki robią się opiete, co będzie dalej? :szok:
Mi tez lepiej jak jem...tylko tak caly czas jesc haha to co to bedzie pod koniec ciazy :O) ja mam 8 tydz I 1kg na plusie...tlumacze sobie, ze to cale jedzenie to do fasolki idzie :)

Mam tak samo jedzenie mnie ratuje ale na krótko po godzinie znowu mnie ssa I mdli

A czemu zwiekszylas dawke? Ja bym brala jeden dzien 25 I jeden 50
A badania na czczo robilas? Nie wzielas euthyroxu przed?
Lekarz kazał zwiszyć, zarówn o endo, jak i mój gin, który też jest endokrynologiem. Nie, badań nie robiłam na czczo, robiłam przed pracą a więc i po śniadaniu i po euthyroxie...

reklama
Do góry