reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
No dobra, biją od Was pozytywne fluidy ... Poczekam na spokojnie do przyszłej środy i zobaczymy co lekarz powie. Co ma być to będzie :-) miłego dnia

@wiola1198 ale cudowne wieści :) :-D gratulacje. Niech fasolka rośnie zdrowo i już się nie stresuj . Ściskam mocno.
@IrenaX kurcze ja mam jutro wizytę na 12.30 to bedzie rowny 7tc . Jak byłam tydzień temu 6tc to właśnie miałam bardzo ładny pęcherzyk w super lokalizacji jak to gin powiedział ale bez zarodka :oops: . Dziś zrobiłam hcg powtórnie zobaczę czy podroslo poprzednie wyszlo 10108,3 (28.06). Trzymam kciuki mocno za kolejną betę.
I mocno zaciskam paluchy za wszystkie dziewczyny i fasolki . Gratuluje pozytywnych wizyt.

Dziewczyny czy Wam rzeczywiście ta beta tak dużo przyrastala jak przekroczyliście 1200ml? Podwajala się cały czas ? Czy już niekoniecznie ? Kurde tak się martwię... lekarz mi powiedział ze jutro powinnam mieć te 8 tysięcy jak wczoraj było 4086... ale ja coś tego nie widze :/ bo przecież mi przez tydzień urosło z 1600 do 4086...

Dziewczyny czy Wam rzeczywiście ta beta tak dużo przyrastala jak przekroczyliście 1200ml? Podwajala się cały czas ? Czy już niekoniecznie ? Kurde tak się martwię... lekarz mi powiedział ze jutro powinnam mieć te 8 tysięcy jak wczoraj było 4086... ale ja coś tego nie widze :/ bo przecież mi przez tydzień urosło z 1600 do 4086...
A który tydzień Ci wychodzi?

@wiola1198 ale cudowne wieści :) :-D gratulacje. Niech fasolka rośnie zdrowo i już się nie stresuj . Ściskam mocno.
@IrenaX kurcze ja mam jutro wizytę na 12.30 to bedzie rowny 7tc . Jak byłam tydzień temu 6tc to właśnie miałam bardzo ładny pęcherzyk w super lokalizacji jak to gin powiedział ale bez zarodka :oops: . Dziś zrobiłam hcg powtórnie zobaczę czy podroslo poprzednie wyszlo 10108,3 (28.06). Trzymam kciuki mocno za kolejną betę.
I mocno zaciskam paluchy za wszystkie dziewczyny i fasolki . Gratuluje pozytywnych wizyt.
Bo ja już nie wiem czy jednak jest wczesna czy może coś nie tak... :/ :(

Mam wyniki hcg total ilościowe 28.06 -10108,3 a dzisiaj 04.07-39124,1 kurcze już się trzese z nerwów. Czy jutro zobacze fasolkę i serduszko :baffled: Teraz nie wiem jak ten przyrost???

Ale macie fajnie, ja już po u mnie tylko pęcherzyk :( i znowu takie czekanie i stres :( mam powtórzyć betę jutro i jak będzie 8 tys. To wizyta dopiero 12.07 a jak nie będzie to jutro mam dzwonić :/ eeeh znowu się martwię
@IrenaX ale w szpitalu widzieli przeciez kropka? I od wtedy minelo tydzien? A dzis tylko pecherzyk? :( a pecherzyk wiekszy? Ktoremu tyg ciazy odpowiada?
Przytulam

reklama
Do góry