reklama
Darsi
Fanka BB :)
Jej jaki słodki. Cieszę się że wszystko ok
karolina921
Ja mam jakiś pakiet pracowniczy i to chyba też inaczej wygląda bo mąż ma indywidualny to mocno okrojony on jest i płaci sporo. Ja grosze za to płacę, a jak mnie na infolinii zaczęła informować to ja chyba praktycznie wszystko mam bezpłatne. Jedynie leczenie stomatologiczne to chyba tylko dwie czy trzy wizyty w roku kontrolne. Ale nie wiem czy dobrze zapamiętałam i czy czasem ona nie mówiła, że pakiet tego nie obejmuje. Prowadzenie ciąży mam w pakiecie, ale jak już wszędzie czytałam to na pewno bez badań dodatkowych typu prenatalne. Wieczorem jak będę miała więcej czasu to sprawdzę jak ten pakiet się nazywa i co ja tam mam.@karolina921 który to pakiet ? Są pakiety prowadzenia ciąży nad którymi się zastanawiam. Od 1-3 trymestru albo od 2-3 trymestru. Jest lista co wchodzi w pakiet ale nie wiem jakie jeszcze badania są do zrobienia oprócz tych wymienionych więc trudno mi samej sobie odpowiedzieć, czy się opłaca
.
raz_dwa_trzy
No i pięknie )) który tydzień wychodzi dokładnie?
karolina921
Świetne wieści [emoji7][emoji173][emoji173]Juz po! Wszystko ok, fasolka 2,11 cm. 160 bilo serduszko, lekarz powiedzial, ze raczki mial zlozone I jak chlopiec to bedzie ksiedzem hihi.
raz_dwa_trzy
Witaj, rozgośc się trochę miesięcy przed namiCześć, to i ja się dopisuję
Jestem po lekarzu, serduszko bije, choć ciąża tydzień młodsza wg usg. Dzisiaj wg usg 7t6d. Czy któraś z was też ma takie różnice?
KasiaKaty
WitajCześć, to i ja się dopisuję
Jestem po lekarzu, serduszko bije, choć ciąża tydzień młodsza wg usg. Dzisiaj wg usg 7t6d. Czy któraś z was też ma takie różnice?
Wg OM mialam usg w rownym 8tyg, ale wg pomiarow to 7tyg I 5d..ale wydaje mi sie, ze takie roznice nie sa zbyt duze I jesli serduszko mocno bije to nie ma co sie martwic
reklama