julia2s
Fanka BB :)
Ja zaraz mam wizyte i taki stres, ze chyba zawalu dostane. Az mi sie plakac chce. W poprzednich ciazach tak nie mialam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez nie moglam oddychac przed ostatnia wizyta bedzie wszystko super zobaczyszJa zaraz mam wizyte i taki stres, ze chyba zawalu dostane. Az mi sie plakac chce. W poprzednich ciazach tak nie mialam...
Wiola super wiadomość [emoji173] [emoji173] [emoji173] trzymam kciuki, żeby dalej dzidziuś rósł dobrze i byl zdrowy [emoji110] [emoji110] [emoji110]Dziewczyny wracam do Was Jednak cuda się zdarzają Przyjechałam dzisiaj do szpitala na wywołanie Poronienia bo w zeszły czwartek byłam w 7 tg I nie było zarodka .. A dziś jest 6 t 5d I jest zarodek I bije serce!!!! ! Płaczę ze wzruszenia.. Oby wszystko było dobrze
Ja sie budze I mi mdlo, I glodna jestem, ale na nic nie mam ochoty...w koncu cos zjem...jak jem jest ok, ale tylko jak skoncze to spowrotem mdlosci...nie wymiotuje, tylko mdli caly czas I na nic nie mam ochoty do jedzeniaDziewczyny,które mają te paskudne mdłości.. jak to jest? Mdli Was tylko i nie możecie nic zjeść? Czy wymiotujecie po jedzeniu? Co w ogóle jecie w ciągu dnia?
Będzie dobrze!Ja zaraz mam wizyte i taki stres, ze chyba zawalu dostane. Az mi sie plakac chce. W poprzednich ciazach tak nie mialam...
Ja nie wymiotuję, ale mnie naciąga - ale powstrzymuję ten odruch. Śmierdzi mi już wszystko, więc prawie nic mi nie wchodzi. Zazwyczaj to jest tak, że jak.jestem bardzo głodna to się zmuszam do zjedzenia nawet tego co mi śmierdzi, ale nie zjadam dużo, nie daję rady.Dziewczyny,które mają te paskudne mdłości.. jak to jest? Mdli Was tylko i nie możecie nic zjeść? Czy wymiotujecie po jedzeniu? Co w ogóle jecie w ciągu dnia?