reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Hej dziewczyny my juz po wizycie :) Żabka rośnie, serduszko 173 uderzenia na minute I mierzy juz 1.4cm :)
Buziaki
20180701_180303.jpg
20180701_180310.jpg

Załączniki

• 20180701_180303.jpg
    20180701_180303.jpg
    79,9 KB · Wyświetleń: 346
  • 20180701_180310.jpg
    20180701_180310.jpg
    70,7 KB · Wyświetleń: 336
Nie powinna, ale ja zawsze brałam tabletki po oddaniu moczu do badania.

@raz_dwa_trzy ja mam krwiaka. Żyję normalnie, spaceruje, sprzątam. Nie tykam sie tylko żadnych ciężkich rzeczy i jak czuję, że mam dosyć to po prostu się kładę i odpoczywam. Tak kazał mi lekarz. Mam się oszczędzać, ale nie leżeć non stop bo to nie jest dobre :))
No to ja robię podobnie. Moj lekarz też kazał żyć normalnie,nie dźwigać i nie szaleć. Mam nadzieję,że wyjdzie to nam na dobre :)

Dawno do Was nie zaglądałam . Ja dopiero 10 lipca mam wizytę o ile uda sie mnie gdzieś wcisnąć.
Nadal mam całodniowe mdłości. Nie mam ochoty na nic do jedzenie, ewentualnie zupy jakieś jeszcze ok ale od wszelkich wedlin trzymam sie z dala. Nie mam co jesc na śniadania i kolacje.
W domu zrobił sie syf bo z sił opadlam i śpię razem z moim maluchem w dzień.
A brzuch mam jak w 14 tygodniu przy 1 ciąży. Nie mieszcze sie już w swoje dżinsy. Tzn mieszcze sie, ale na gumke i jest mi niewygodnie. Nie mogę sie doczekać mojej wizyty żeby usłyszeć serduszko.
Edit. My nie wytrzymalismy i już większość osob wie. Mieliśmy też dużą parapetowke i odrazu pytania dlaczego nie piję. Jak uslysze serduszko to na fb wrzuce agrafki ;)
Czy sa tu mamy których nie bolą piersi? W pierwszej ciąży to był pierwszy objaw u mnie a teraz totalnie nic

Ostatnia edycja:
reklama
Czy sa tu mamy których nie bolą piersi? W pierwszej ciąży to był pierwszy objaw u mnie a teraz totalnie nic

Mnie potwornie bolą piersi. Ale to jest dziwne u mnie bo dopiero kilka dni temu tworzyliśmy naszą Fasolę więc albo turbo szybko się zagnieżdżenie zrobiło i organizm daje już znaki albo to jest dziwna owu... [emoji23][emoji23][emoji23] bo testy cały czas pokazują że owu nie było. Ale brzuch boli jak na @ i te cycki ciągnące od dołu... [emoji849][emoji849][emoji849]

Do góry