Fanka Kadry
Fanka BB :)
U nas jest narazie Pestka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale super! Gratulacje! To który dokładnie tydzień pokazuje USG?Hej dziewczyny my juz po wizycie Żabka rośnie, serduszko 173 uderzenia na minute I mierzy juz 1.4cm
BuziakiZobacz załącznik 872765Zobacz załącznik 872766
No to ja robię podobnie. Moj lekarz też kazał żyć normalnie,nie dźwigać i nie szaleć. Mam nadzieję,że wyjdzie to nam na dobreNie powinna, ale ja zawsze brałam tabletki po oddaniu moczu do badania.
@raz_dwa_trzy ja mam krwiaka. Żyję normalnie, spaceruje, sprzątam. Nie tykam sie tylko żadnych ciężkich rzeczy i jak czuję, że mam dosyć to po prostu się kładę i odpoczywam. Tak kazał mi lekarz. Mam się oszczędzać, ale nie leżeć non stop bo to nie jest dobre )
DziekujeAle super! Gratulacje! To który dokładnie tydzień pokazuje USG?
Czyli wg iść mamy ten sam tydz i dzienDziekuje
Dzis jest 8tyg 0d, wg usg 7tyg 6d
UsgKasia katy czyli
Czyli wg iść mamy ten sam tydz i dzien
Kasia katy czyli
Czyli wg usg mamy ten sam tydz i dzien
Czy sa tu mamy których nie bolą piersi? W pierwszej ciąży to był pierwszy objaw u mnie a teraz totalnie nic