Mammonia_:)
Początkująca w BB
Zobacz załącznik 867897 hej jak obiecalam rano wysylam moj brzuszek dzis jest 6 tyg i 4 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 867897 hej jak obiecalam rano wysylam moj brzuszek dzis jest 6 tyg i 4 dni
Oj dokladnie nie wiem, cykl mialam monitorowany i lekarz powiedział że mamy sie przytulać od soboty 19.05do środy 23.05 codziennie. Wiec jakos między tymi dniami. 17 bylam na monitoringu, ale pęcherzyk jesscze nie pękłHej Migotka super, czyli mamy tą samą planowaną datę porodu 10 luty 2019
Mam nadzieje, ze tez zobaczysz juz serduszko jak pewna jestes swoich dat? Ja wiem na pewno, ze do zaplodnienia doszlo 17 maja
Buziaki
Bo 24.05 juz z kolei na usg bylo po owulacjeOj dokladnie nie wiem, cykl mialam monitorowany i lekarz powiedział że mamy sie przytulać od soboty 19.05do środy 23.05 codziennie. Wiec jakos między tymi dniami. 17 bylam na monitoringu, ale pęcherzyk jesscze nie pękł
WzajemnieDobrej nocki dziewczynki