Fanka Kadry
Fanka BB :)
Do tego dała.skierowanie na betę, morfologia, glukoza i mocz 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Suplementów też nie dostałam tylko foliowy brać i tyleMnie martwi to ze nie dostałam nic. Ani suplementacji ani skierować na badania ...
Super foto - ja nie dostałam wydruku ...Suplementów też nie dostałam tylko foliowy brać i tylea to moja pestka, Pani ledwo ja uchwycila
![]()
Super foto - ja nie dostałam wydruku ...Suplementów też nie dostałam tylko foliowy brać i tylea to moja pestka, Pani ledwo ja uchwycila
![]()
Justyna ale to takie foto,ze tam praktycznie nic nie maSuper foto - ja nie dostałam wydruku ...
Będę trzymała kciuki - w grupie siła !Justyna ale to takie foto,ze tam praktycznie nic nie mai dała mi do zrozumienia,ze jak ta pestka za tydzień coś urośnie to dopiero będę mogła spać spokojnie
ale ja jestem dobrej mysli