reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Mnie martwi to ze nie dostałam nic. Ani suplementacji ani skierować na badania ...
Suplementów też nie dostałam tylko foliowy brać i tyle :)a to moja pestka, Pani ledwo ja uchwycila :D

Załączniki

• 20180614_183230.jpg
    20180614_183230.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 103
U mnie zgaga i zawroty głowy bardzo częste boje się gdzieś wyjść narazie urlop to chodzę z mężem pod rękę...brzuch mnie boli i piersi również jesteśmy na Majorce jak tylko zmocze piersi koniec jakby wybuchnac chcialy brzuszek miałam zawsze ale teraz mam wrażenie że już coś zaokraglal może dlatego że to druga ciąża... trzymam kciuki za wasze fasolki

reklama
U mnie z objawow to jedynie delikatne pobolewanie brzucha, cycki jak z kamienia i mega bolace i czasem mdłości ale to takie na 10 sek i przechodzi ;)

Do góry