Fanka Kadry
Fanka BB :)
Do tego dała.skierowanie na betę, morfologia, glukoza i mocz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Suplementów też nie dostałam tylko foliowy brać i tyle a to moja pestka, Pani ledwo ja uchwycilaMnie martwi to ze nie dostałam nic. Ani suplementacji ani skierować na badania ...
Super foto - ja nie dostałam wydruku ...Suplementów też nie dostałam tylko foliowy brać i tyle a to moja pestka, Pani ledwo ja uchwycila
Super foto - ja nie dostałam wydruku ...Suplementów też nie dostałam tylko foliowy brać i tyle a to moja pestka, Pani ledwo ja uchwycila
Justyna ale to takie foto,ze tam praktycznie nic nie ma i dała mi do zrozumienia,ze jak ta pestka za tydzień coś urośnie to dopiero będę mogła spać spokojnie ale ja jestem dobrej mysliSuper foto - ja nie dostałam wydruku ...
Będę trzymała kciuki - w grupie siła !Justyna ale to takie foto,ze tam praktycznie nic nie ma i dała mi do zrozumienia,ze jak ta pestka za tydzień coś urośnie to dopiero będę mogła spać spokojnie ale ja jestem dobrej mysli