Baffi26
Fanka BB :)
Dowcipne zawsze z poczatku tak robia lepiej widacGratulacje a mam pytanko czy to było usg dowcipne czy przez brzuch?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dowcipne zawsze z poczatku tak robia lepiej widacGratulacje a mam pytanko czy to było usg dowcipne czy przez brzuch?
Wsumie sama nie wiem ale lekarz zapytal sie mnie czy widze ten pulsujacy punkcic to nie wiem co mial na mysliGratulacje!!! Czy było już serduszko? Chyba ja sie prywatnie tez wybiorę bo nie doczekam tego 12 tygodnia [emoji23]
Pewnie serduszko miał na myśli :-)Wsumie sama nie wiem ale lekarz zapytal sie mnie czy widze ten pulsujacy punkcic to nie wiem co mial na mysli
To wspaniale [emoji4]Ja też dzisiaj byłam na wizycie 6t1d i wszystko jest dobrze lekarz pokazywał mi pulsujacy punkcik i mówił że to serduszko
Ja też dzisiaj byłam na wizycie 6t1d i wszystko jest dobrze lekarz pokazywał mi pulsujacy punkcik i mówił że to serduszko