reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Gratuluję serduszek! Mam nadzieję że też w czwartek zobaczę :) bo zapisałam się prywatnie jednak. Nie wytrzymam do następnego czwartku

Ja też wizyta w czwartek po południu i już nie mogę się doczekać , chciał bym się już dowiedzieć że wszystko jest wporzadku. Człowiek stara się myśleć pozytywnie i nie stresowac ale jednak z tyłu w głowie siedzi, że może jest zbyt pięknie.

reklama
Cześć wszystkim :) jestem Magda, mam 27 lat i... w czwartek miałam pierwszy, bladziutki pozytywny test w dniu spodziewanej @.
Wczoraj była już wyraźna różowa krecha :)
W piątek idę do lekarza, mam nadzieję, że będzie coś widać.
Niby mam wg preglife termin na 11.02 :)
Dziś robiłam też hcg z krwi, w środę kolejna :)
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

To moja pierwsza ciąża, nic jeszcze nie wiem i wszystko jest dla mnie nowe :D
Myślicie, że u gina coś da radę w piątek zobaczyć?

Do góry