reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
No to może ja tez napisze kilka słów o sobie :) Mam na imię Emilia, mam 32 lata i 6 letniego synka Szymona na stanie oraz jednego aniołka z Kwietnia 2014. Pracuje zawodowo w dziale kadr i mieszkam w UK od 13 lat. W Styczniu tego roku wyjęłam wkładkę antykoncepcyjną i zaczęliśmy starania od Lutego.
Z objawów nadal bardzo tkliwe piersi, zmęczenie i bardzoooo realistyczne sny :)

witam was dziewczyny ktoras tu pisala ze rodzila 2,5 godziny :) ja miałam lepiej z najmlodsza corka jak zlapaly mnie bole to parte od razu do szpitala dojechałam z glowka na wierzchu a sam porod od pierwszego skurczu trwal 30 minut dobrze ze szpital mam pod nosem bo zaledwie 5 minut spacerkiem :)

witam was dziewczyny ktoras tu pisala ze rodzila 2,5 godziny [emoji4] ja miałam lepiej z najmlodsza corka jak zlapaly mnie bole to parte od razu do szpitala dojechałam z glowka na wierzchu a sam porod od pierwszego skurczu trwal 30 minut dobrze ze szpital mam pod nosem bo zaledwie 5 minut spacerkiem :)

Jaaaa..... tez tak chce... [emoji846] moja była szwagierka tez miała identycznie [emoji846]

No to może ja tez napisze kilka słów o sobie :) Mam na imię Emilia, mam 32 lata i 6 letniego synka Szymona na stanie oraz jednego aniołka z Kwietnia 2014. Pracuje zawodowo w dziale kadr i mieszkam w UK od 13 lat. W Styczniu tego roku wyjęłam wkładkę antykoncepcyjną i zaczęliśmy starania od Lutego.
Z objawów nadal bardzo tkliwe piersi, zmęczenie i bardzoooo realistyczne sny :)
Mam podobnie, tyle, ze piersi nie tkliwe a bolą baaaaaaaardzo. Po prostu masakra, dotknąć się nie mogę. Czuje je nawet jak oddycham

dziewczyny jutro zaczynam 7 tydzień ciąży a już jest widoczna :) czy ktoras już ma zaokrąglony brzuszek???
z mlodsza corka miałam widoczny brzyszek w okolicach 12 tygodnia

To i ja się przedstawię [emoji4]
Paula 29 lat. W domu dwie dziewczynki 7 i 4. To moja 5 ciąża.
Beta z 1.06 973.0
5.06 7000.1
Kalkulatory pokazują, że wynik w normie. Z czego bardzo się cieszymy. I czekam z niecierpliwością na pierwsza wizytę u gin.

reklama
Do góry