reklama
julia2s
Fanka BB :)
Ja pierwszego rodzilam w PL drugie w UK i zdecydowanie drugi porod lepszy pod katem opieki.A ja jestem Paulina mam 27 lat, mieszkam w Warszawie mam jedną córeczkę, ma 6 lat, urodziłam ją w UK, ciekawa jestem gdzie lepiej czy tam czy tu
Justyna_maj2017
Ze Śląska? Skąd dokładniejJa mam na imię Ilona, 31 lat. To jest moja druga ciąża. W domu mam prawie 2 letniego syna jestem ze śląska
Ja jestem Justyna, 27 lat. Mieszkam w Katowicach. To moja druga ciąża. Mam 13 miesięczna córkę termin porodu wg om wychodzi mi na 15.02. Zaczęliśmy się starać teraz w maju i udało się w pierwszym cyklu
Nie czuję się w ogóle ciążowo. Z objawów to jedynie czuje ciągnięcie w podbrzusza i lekki ból jak na okres. Piersi miękkie, a w pierwszej ciąży bolały jak nie wiem. Dzisiaj jedynie mnie mocno głową bolała i czuję się trochę osłabiona.
Beta wyszła mi 34,8. Myślicie, że ok?
dombro26
Zaciekawiona BB
A ja jestem Paulina mam 27 lat, mieszkam w Warszawie mam jedną córeczkę, ma 6 lat, urodziłam ją w UK, ciekawa jestem gdzie lepiej czy tam czy tu
A ja mam tak złe wspomnienia z porodu w UK, że chyba gorzej być nie mogło, 9,5 cm rozwarcia a oni do mnie, że tętno spada i jedziemy na cesarkę, a skończyło się , na kleszczach :/Ja pierwszego rodzilam w PL drugie w UK i zdecydowanie drugi porod lepszy pod katem opieki.
julia2s
Kazdy ma inne wspomnienia Ja z PL mialam tak traumatyczne, ze nie chcialam wiecej dzieci - nawet nie bede o nich pisala, zeby nie straszyc. Dopiero po 5 latach sie zdecydowalam na drugie i po tym porodzie jedyne czego sie boje to tego, ze w domu urodze (poprzedni porod niecale 2,5h od pierwszego skurczu do konca)A ja jestem Paulina mam 27 lat, mieszkam w Warszawie mam jedną córeczkę, ma 6 lat, urodziłam ją w UK, ciekawa jestem gdzie lepiej czy tam czy tu
A ja mam tak złe wspomnienia z porodu w UK, że chyba gorzej być nie mogło, 9,5 cm rozwarcia a oni do mnie, że tętno spada i jedziemy na cesarkę, a skończyło się , na kleszczach :/
ForgetMeeNot
Hej [emoji846] mam na imię Ania, jestem z Lublina, 34 lata na liczniku i chyba jako jedyna z naszej grupy jak narazie to moja pierwsza ciąża i kompletnie nie wiem czego mam się spodziewać. Może to i lepiej [emoji846][emoji846]. Wy dziewczyny już macie większe doświadczenie, wiec jak coś to będę męczyć pytaniami. Wybaczycie? [emoji846] poki co to trochę oszołomiona jestem i trochę stres jest bo 34 lata i pierwsza ciąża... mam nadzieje, ze wszystko będzie ok...
@justyna moja pierwsza beta była 27,77 a kolejna po 3 dniach 163,50. Powtórz po 48h, liczy się przyrost.
@justyna moja pierwsza beta była 27,77 a kolejna po 3 dniach 163,50. Powtórz po 48h, liczy się przyrost.
ForgetMeeNot
Kazdy ma inne wspomnienia Ja z PL mialam tak traumatyczne, ze nie chcialam wiecej dzieci - nawet nie bede o nich pisala, zeby nie straszyc. Dopiero po 5 latach sie zdecydowalam na drugie i po tym porodzie jedyne czego sie boje to tego, ze w domu urodze (poprzedni porod niecale 2,5h od pierwszego skurczu do konca)
Jejjjju... właśnie porodu zawsze bałam się najbardziej.... ehhh....
julia2s
Jak kazda z nas zapewne Nic przyjemnego, ale nagroda warta tego wszystkiego. Chociaz pozniej takie niedobroty rosna, ze sie zastanawiasz jak je z powrotem do tego brzucha upchnac hihiJejjjju... właśnie porodu zawsze bałam się najbardziej.... ehhh....
reklama
Chrząszczyk 1
Witam Was lutówki 2019[emoji4]Życzę każdej z osobna nudnej ciąży, niech rozwijają się Wasze śliczne fasolki i zdrowo rosną[emoji8]ze szczerego serca od lotówki 2018[emoji6]