Justyna_maj2017
Fanka BB :)
Poród to nic przyjemnego, ale jest do przeżycia zapominasz szybko o całym bólu gdy tulisz już mała istotkeJejjjju... właśnie porodu zawsze bałam się najbardziej.... ehhh....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poród to nic przyjemnego, ale jest do przeżycia zapominasz szybko o całym bólu gdy tulisz już mała istotkeJejjjju... właśnie porodu zawsze bałam się najbardziej.... ehhh....
Zgadzam sięPoród to nic przyjemnego, ale jest do przeżycia zapominasz szybko o całym bólu gdy tulisz już mała istotke
witam was dziewczyny ktoras tu pisala ze rodzila 2,5 godziny [emoji4] ja miałam lepiej z najmlodsza corka jak zlapaly mnie bole to parte od razu do szpitala dojechałam z glowka na wierzchu a sam porod od pierwszego skurczu trwal 30 minut dobrze ze szpital mam pod nosem bo zaledwie 5 minut spacerkiem
Mam podobnie, tyle, ze piersi nie tkliwe a bolą baaaaaaaardzo. Po prostu masakra, dotknąć się nie mogę. Czuje je nawet jak oddychamNo to może ja tez napisze kilka słów o sobie Mam na imię Emilia, mam 32 lata i 6 letniego synka Szymona na stanie oraz jednego aniołka z Kwietnia 2014. Pracuje zawodowo w dziale kadr i mieszkam w UK od 13 lat. W Styczniu tego roku wyjęłam wkładkę antykoncepcyjną i zaczęliśmy starania od Lutego.
Z objawów nadal bardzo tkliwe piersi, zmęczenie i bardzoooo realistyczne sny
Są kalkulatory , które pokazują czy wyniki z bety mają prawidłowy przyrost [emoji4]Mam wyniki na 15 dpo
Progesteron 37,48
Beta 444,80
W 13 dpo miałam betę 163,50
Jest ok? Nie za duży ten przyrost?