reklama
raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
Mam nadzieję ,że to nie jest Twój lekarz prowadzący? Myślę,że powinien być bardziej "ludzki", z tego co piszesz to potraktował Cię jak przypadek do przerobienia i do domu. Ale jeśli nie skomentował negatywnie to znaczy ,że serduszko bije, taki plusHej ja po wizycie na nfz i to jest jakas porazka ...
Powiedział tylko ze ciaza pojedyncza ze wszystko ok , nawet serduszka nie sprawdzał a to juz 7 t5 d i jak byłam tydzien temu prywatnie to biło.
dostałam tylko badanie na mocz morfologie tsh i gluzkoze a gdzie toksoplazmoza itp ? Miał ktos tak na wizycie ze tylko takie badania ?
Atina1905
Aktywna w BB
Witamy serdecznie [emoji3]Cześć dziewczyny jestem tu nowa termin mam na 27 styczni a wg usg 4 luty wiec na przełomie
raz_dwa_trzy
Witamy, rozgość sięJestem na dwóch grupach trochę styczeń i trochę tu zobaczymy kiedy dzidziuch zdecyduje się wyjsc
Możesz napisać ile masz lat? Twoja pierwsza ciąża?
Witamy, rozgość się
Możesz napisać ile masz lat? Twoja pierwsza ciąża?
28 lat i druga ciąża syn 8 lat
Nie wiem czy wcześniej się przewijało dla ciekawostki wysyłam wam zdjęcie jak we wczesnej ciazy można poznać płeć dziecka wazne by usg było pomiędzy 6 a 9 tyg ciazy teoria wg ramziego 97% skuteczności. Sprawdzała u urodzonych dzieciaków jak i u dziewczyn które znają płeć i się sprawdziło chwalić się jaka płeć wam wychodzi .
Załączniki
Gabrysia95
Zaangażowana w BB
Sprawdziło ci się??Nie wiem czy wcześniej się przewijało dla ciekawostki wysyłam wam zdjęcie jak we wczesnej ciazy można poznać płeć dziecka wazne by usg było pomiędzy 6 a 9 tyg ciazy teoria wg ramziego 97% skuteczności. Sprawdzała u urodzonych dzieciaków jak i u dziewczyn które znają płeć i się sprawdziło chwalić się jaka płeć wam wychodzi . Zobacz załącznik 869167
reklama
Fanka Kadry
Dziewczyny ja już odebrałam wyniki. Morfologia ok, glukoza ok, beta 2297 to myślę,ze jutro na wizycie zobaczę już troszkę mojej dzidzi?