Sprawdziło ci się??
Ja jeszcze płci nie znam swojego dzidziola mi wychodzi ze dziewczynka sprawdzałam u znajomych które są w zaawansowanych ciążach bądź urodziły i się sprawdziło
13 lipca mam prenatalne może coś będzie widac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprawdziło ci się??
Dziewczyny ja już odebrałam wyniki. Morfologia ok, glukoza ok, beta 2297 to myślę,ze jutro na wizycie zobaczę już troszkę mojej dzidzi?
Nie wiem czy wcześniej się przewijało dla ciekawostki wysyłam wam zdjęcie jak we wczesnej ciazy można poznać płeć dziecka wazne by usg było pomiędzy 6 a 9 tyg ciazy teoria wg ramziego 97% skuteczności. Sprawdzała u urodzonych dzieciaków jak i u dziewczyn które znają płeć i się sprawdziło chwalić się jaka płeć wam wychodzi . Zobacz załącznik 869167
Nie wiem czy wcześniej się przewijało dla ciekawostki wysyłam wam zdjęcie jak we wczesnej ciazy można poznać płeć dziecka wazne by usg było pomiędzy 6 a 9 tyg ciazy teoria wg ramziego 97% skuteczności. Sprawdzała u urodzonych dzieciaków jak i u dziewczyn które znają płeć i się sprawdziło chwalić się jaka płeć wam wychodzi . Zobacz załącznik 869167
Ja idę za tydzień w środę, to będ
Czy tylko ja jestem ślepa i nie wiem o co chodzi z tymi zdjęciami?
To u mnie w poprzedniej ciazy by sie nie sprawdzilo, bo na 1 usg byl na dziewczynke a jest Szymek hihiNie wiem czy wcześniej się przewijało dla ciekawostki wysyłam wam zdjęcie jak we wczesnej ciazy można poznać płeć dziecka wazne by usg było pomiędzy 6 a 9 tyg ciazy teoria wg ramziego 97% skuteczności. Sprawdzała u urodzonych dzieciaków jak i u dziewczyn które znają płeć i się sprawdziło chwalić się jaka płeć wam wychodzi . Zobacz załącznik 869167
To u mnie w poprzedniej ciazy by sie nie sprawdzilo, bo na 1 usg byl na dziewczynke a jest Szymek hihi
Wg tej teorii to na dziewczynkęA u mnie?