reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Dzień dobry [emoji4] Dziś rano miałam śluz podbarwiony na brązowo. Trochę się najadłam strachu ale poleciałam na betę zobaczymy czy wszystko jest ok. Dzwoniłam też do lekarza i powiedział, że może to być po wczorajszym seksie. Ale gdyby się powtórzyło lub wynik bety był nie taki to na 18 mam do niego jechać. Teraz czekam tylko aż wyjdę z pracy i polecę po wynik. Dziś przynajmniej nie jest tak duszno i jakoś mi szybciej ten czas leci. Zresztą dziś tylko do 14 [emoji3]
PS. Która jest fanką mundialu i czeka dziś na mecz naszych?
Powodzenia na wizytach przynieście same dobre wieści [emoji4]

reklama
Karolina z mężem też oglądamy :)

A mnie coś prawy jajnik dziś boleśnie kłuje :/ A że mam na nim te torbiele to pewnie one się odzywają :/

Od przyszłego tygodnia mamy adaptację w żłobku. Cieszę się, że się dostał, musi się nauczyć trochę między dziećmi być, bo jak na razie to chce żebym go na rękach nosiła, a jak mu odmówię to mnie gryzie, ech... Chętnie bym gdzieś do pracy poszła, bo mnie już wiecie co bierze przez siedzenie w domu, ale gdzie mnie teraz przyjmą.

Karolina z mężem też oglądamy :)

A mnie coś prawy jajnik dziś boleśnie kłuje :/ A że mam na nim te torbiele to pewnie one się odzywają :/

Od przyszłego tygodnia mamy adaptację w żłobku. Cieszę się, że się dostał, musi się nauczyć trochę między dziećmi być, bo jak na razie to chce żebym go na rękach nosiła, a jak mu odmówię to mnie gryzie, ech... Chętnie bym gdzieś do pracy poszła, bo mnie już wiecie co bierze przez siedzenie w domu, ale gdzie mnie teraz przyjmą.
Moja córka źle znosi żłobek. Ale narazie nie mam wyjścia i musi chodzić chociaż do tego sierpnia. Potem mam nadzieje pójdę na zwolnienie i z nią zostanę. Za to z bliźniaczkami nie było problemu. Poszły do żłobka jak miały pół roku i tak naprawdę tylko pierwsze dwa tygodnie były trudne. Dziewczyny dużo płakały i musiały potem w nocy z nami spać. Szybko to minęło i do tej pory lubią chodzić teraz to już do przedszkola. Za to Zosię wysłałam jak skończyła roczek i przez ten rok tak naprawdę nie zaklimatyzowała się wcale. A już ostatnio jest tragedia [emoji20] wczoraj mąż zawoził ją do swojej siostry już po 11 bo Panie dzwoniły, że cały czas płacze. Dziś nie poszła wcale została z moją mamą bo ta ma wolne. Ale jutro nie będzie nikogo i będzie musiała iść, a jak ja sobie o tym pomyślę to mnie skręca [emoji22]

Dzień dobry [emoji4] Dziś rano miałam śluz podbarwiony na brązowo. Trochę się najadłam strachu ale poleciałam na betę zobaczymy czy wszystko jest ok. Dzwoniłam też do lekarza i powiedział, że może to być po wczorajszym seksie. Ale gdyby się powtórzyło lub wynik bety był nie taki to na 18 mam do niego jechać. Teraz czekam tylko aż wyjdę z pracy i polecę po wynik. Dziś przynajmniej nie jest tak duszno i jakoś mi szybciej ten czas leci. Zresztą dziś tylko do 14 [emoji3]
Ja co widać po nazwie jestem fanką piłki nożnej więc dla nas z mężem teraz jest gorący czas :) dzisiaj stresuj będzie ale z uwagi na moją pestke postaram się bardIej na luzie oglądać mecz :D jutro wizyta u lekarza.

Hej. :)
Ja jestem w najprawdopodobniej 6 tygodniu i też mam takie upławy. Jak się coś dowiesz to daj znać bo ja dopiero ginekologa mam w następnym tygodniu ;)

Hej. :)
Ja jestem w najprawdopodobniej 6 tygodniu i też mam takie upławy. Jak się coś dowiesz to daj znać bo ja dopiero ginekologa mam w następnym tygodniu ;)
Gabrysia brązowe plamienie może być efektem spadku progesteronu a w najgorszym wypadku poronienia. Czekanie więc tydzień na lekarza nie jest dobrym pomysłem.

Gabrysia brązowe plamienie może być efektem spadku progesteronu a w najgorszym wypadku poronienia. Czekanie więc tydzień na lekarza nie jest dobrym pomysłem.
Nie strasz [emoji32] lekarz mówił, że to najpewniej po stosunku. I że jeżeli nie ustapi to wieczorem mam na wizytę przyjechać. Ja zrobiłam jeszcze betę dziś. Matko zawału dostane do wyniku. Szkoda, że nie powtórzyłam progesteronu [emoji21]

Carmelek9 z jakich dokładnie okolic Krakowa jesteś ?

Trzymam kciuki za udane wizyty i pięknie bijące serduszka :)

Ja też będę ostro kibicować z mężem :)

Nie strasz [emoji32] lekarz mówił, że to najpewniej po stosunku. I że jeżeli nie ustapi to wieczorem mam na wizytę przyjechać. Ja zrobiłam jeszcze betę dziś. Matko zawału dostane do wyniku. Szkoda, że nie powtórzyłam progesteronu [emoji21]
Karolina skoro lekarz tak powiedział to trzeba mu wierzyć nie martw sie na zapas. Napisałam do Gabrysi bo pisała o tym dość lekko...

reklama
Tylko, że zobaczyłam je po nocy, trwało chwilę. Byłam 2 razy w ubikacji i 2 razy miałam na papierze takie jakby hmm upławy koloru żółtego/lekko brązowego. Żadnej krwi, żadnych skrzepów.

Do góry