@ForgetMeeNot jestes kochana, dziekuje :* Mam wyrzuty sumienia, ze nie odp wczoraj na Twoje pytanie, ale nie zauwazylam
Czuje sie dzis lepiej, ale od poczatku ciazy mam bol zatok czolowych i codzienny maly skrzep krwi w prawej dziurce nosa. Sadze ze to przez hormony, do tego zmienila sie gestosc krwi i przeplywy. Zmiana temperatury, polewanie glowy woda przy jej myciu - w tych momentach odczuwam bol w okolicach brwi i to czasem niemaly.
Na przeziebienie - ja z tych antylekowych, a jesli juz to w ostatecznosci
- duzo wit. C (cytryna, limonka, zurawina itp.), czosnek, cebula i wczoraj zjadlam miseczke jezyn z dzialki
Lekarka mowila, ze mozna brac wszystko na bazie paracetamolu - u mnie na razie sie obeszlo
Dobrze pamietasz - dzis jest 15+0
Kiedys pilam baaardzo duzo wody, a teraz sie przyznam, ze jakos pije mniej - nie mam potrzeby; ale jak widac: nie chce, ale musze
Tez dzis nie spie, ale od 7. Cos widze, ze Ktos tu nie umie wypoczywac ;-) Dziekuje za zyczonka i bede uwazac
Ty tez odpoczywaj.
Ps. Wczoraj zawiozlam wyniki swojej lekarz min. na toxo bo mialam IGM -, natomiast IGG 336. Lekarz na NFZ mowil ze to nic, by nic z tym nie robic, a ja podejrzewalam, ze bede musiala zrobic awidnosc no i sie nie pomylilam.
Ps. 2 Odchodze od progesteronu (ostatnie 3 tabl. luteiny i koniec). Zostaly mi z 2 opak. luteiny i chyba 1 duphaston z terminem waznosci do 2021 r.
Milego dzionka!