ForgetMeeNot
Fanka BB :)
@Ewela821 - niestety nie pomogę bo rodziła SN
@carmelek9 - ja ani w tej ani poprzedniej ciazy nie miałam badania piersi, ale nie wiem czy jak nie pójdę we wrześniu to o nie nie poproszę. U mnie ważenie, ciśnienie i usg, na fotel nie na każdej wizycie. Ale tak jak wspomniała @Megi86 dziwne że lekarz wpisuje coś co nie było zrobione. Chyba że z rozpędu już wpisał a zapomniał.
@ForgetMeeNot - no niestety wczoraj nie było to, ale dzisiaj już znalazłam, ale bilo szybko serduszko ale też po lewej stronie. Czułam że tam siedzi ale się denerwowala to przestałam sluchac. Ale to naprawdę fajna rzecz
A plan na dziś super uważaj tylko na słońce i dużo pij co do szkoły rodzenia ja przy pierwszej ciazy byłam i polecam, niby miałam młodsze kuzynki i wiedziałam jak się dzieckiem zajmować a i tak mi na się dużo rzeczy dowiedzieć. Ja chodziłam do szkoły rodzenia przy szpitalu w którym rodziła i dzięki temu też poznałam położne zaczęłam chodzić od stycznia a rodziłam wówczas w maju i powiem Ci ze trwało to 2 i pół miesiąca - spotkanie 2 razy w tygodniu.
@Megi86 - jejciu już 16tc zaczęłaś super a od którego tygodnia zaczęłaś schodzić z luteine i jak? Najpierw połówka potem co 2 dzień? Odpoczywaj i korzystaj
@aga24073 - 3mam kciuki za wizytę
@Oleczka331 - super że wyniki są ok i dzidziuś fajniusi, mi wygląda na chłopaka
Siedzę dzisiaj w domu i ok 13 jak słońce mo zniknie z balkonu mam zamiar tam się przenieść [emoji846]
Odnośnie szkoły rodzenia, to tak wcześnie trzeba zacząć. Spytam swojego gin. przy następnej wizycie jak nie zapomnę [emoji846]
W kwestii odstawiania luteiny Np. to ja odsypiałam od razu, został mi duphaston, ale zwiększyłam w tym tygodniu dawkę [emoji846]