Darsi
Fanka BB :)
@Oczekująca1989 - gratuluję i spokojnej ciazy życzę, byle do lutego
@raz_dwa_trzy - dalej nie jest ale ten też nie jest
@raz_dwa_trzy - dalej nie jest ale ten też nie jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@ForgetMeeNot - super wiadomość a dzidziuś słodki to teraz już z górki a co się stało w pracy?
Ale super dzidziuś! Zazdroszczę Ci,ze już masz spokój psychiczny Ja kochana prenatalne 9 sierpnia więc póki co czekam Ale dodam moj brzuszek w wątku brzuszkowymDopiero weszłam do domu i nie miałam jak pisać. Po wizycie musiałam jeszcze skoczyć do natariusza niestety, tak mnie urządzili dziś w pracy, ale już pisze co i jak.
Wszystko ok z maluchem, nawet bardzo ok wg lekarza [emoji846]
Dzidź ma 60,2 mm i serduszko puka 160/min [emoji846] Kość nosowa uwidoczniona, przezierność 1,5 mm i na podstawie usg o 2 dni straszy niż wg om. Jeśli chodzi o wyniki testu zintegrowanego to skorygowane ryzyko dla trisomii 21 wynosi 1:6491, dla trisomii 18. 1:15576 a dla trisomii 13 jest <1:20000
Ulżyło mi baaaaardzo i jestem przeszczęśliwa [emoji846]
Maluch cały czas się wiercił i ruszał [emoji846]
Zobacz załącznik 883462
@FankaKadry a jak się miewa Twoje maleństwo?
@Caitlyn, super [emoji846][emoji846] bardzo się cieszę [emoji16][emoji16] mi termin porodu zmienił się z 12 na 10.02 wiec prawie tak samo jako Ty [emoji846]
Ale super dzidziuś! Zazdroszczę Ci,ze już masz spokój psychiczny Ja kochana prenatalne 9 sierpnia więc póki co czekam Ale dodam moj brzuszek w wątku brzuszkowym