Karolka2106
Fanka BB :)
Aha a do kogo? Jesteś zadowolona?Hihi RODO *:0) ja chodzę do hipokratesa mam tam lekarza.
Bard zo dobry sprzęt tam mają.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha a do kogo? Jesteś zadowolona?Hihi RODO *:0) ja chodzę do hipokratesa mam tam lekarza.
CześćMy dla Zosi taki sam mieliśmy [emoji6] nie chce kupować innego bo to co sprawdzone to zawsze jest najlepsze [emoji4]
No właśnie dla mnie też jest bardzo wcześnie i planowałam zakupy dopiero na po nowym roku [emoji1] ale cena mnie kusi i teraz mam rozkminę. Jak wróci mąż wieczorem to z nim pogadam. Może do tego czasu wózek się sprzeda i nie będę miała już problemu [emoji6][emoji1]
A ile synek ma? Widziałam fajne dostawki do wózków żeby dziecko stałoU nas tak samo, jeść się nie chce, a zupa dziś jest grzybowa. Tylko jeszcze zupy nam się chce jeść w taki gorąc Na mięsa nie mogę od miesiąca patrzeć.
A ja Karola wzięłabym ten wózek, za tą cenę to nie ma się co wahać, schowasz go w garażu czy na strychu i przed porodem wyczyścisz A potem, tak jak mówisz, możesz tak tanio nie znaleźć.
My mamy wózek po Mikim jeszcze, nowy kupowany był, więc jest w spoko stanie. Tylko nie wiem czy nie będę musiała później podwójnego kupić, ale to się będę przejmować dopiero po porodzie. Jak na razie jestem jednak za opcją, że jak będziemy z mężem razem na spacery chodzić to na dwa wózki, a jak sama to albo dzidziusia w gondoli a syn na nóżkach, albo syn w spacerówce a dzidziuś w chuście. Nie pcham się na razie w podwójne wózki, bo się okaże jeszcze, że się nie przyda, a ceny wygórowane mają
Moim lekarzem jest M. STĘPIEŃ jestem z niego bardzo zadowolona . Na wizytach się nie spieszy, rzeczowy, dokładny. Delikatny przede wszystkim . W razie jakichkolwiek wątpliwości odpowiada na SMS czy telefon . Dzięki temu czuje się bezpiecznie bo wiem że jak coś mnie martwi to zawsze mogę na niego liczyć.Aha a do kogo? Jesteś zadowolona?
Bard zo dobry sprzęt tam mają.