reklama
gaya11
Fanka BB :)
Dzieńdoberek
@anaa26 pij dużo wody to i łepek będzie mnie bolał Chociaż ja ostatnio apapem się ratowałam, bo już nic nie pomagało, ale spycham te dolegliwości na pogodę bo chyba z głową jeszcze u mnie dobrze hahah./
3mam kciuki za dzisiejsze wizyty, @ForgetMeeNot o której wizytujesz?
@anaa26 pij dużo wody to i łepek będzie mnie bolał Chociaż ja ostatnio apapem się ratowałam, bo już nic nie pomagało, ale spycham te dolegliwości na pogodę bo chyba z głową jeszcze u mnie dobrze hahah./
ForgetMeeNot
Dzieńdoberek
Dopiero o 17 po pracy, tzn. godzinę wcześniej muszę się zerwać [emoji846] a Ty o której?
gaya11
Ja za dwa tyg dopiero wrrr,,,, ale zazdroszczę Wam,że już będziecie wiedziały co i jak i widziały swoje bąbelkiDopiero o 17 po pracy, tzn. godzinę wcześniej muszę się zerwać [emoji846] a Ty o której?
raz_dwa_trzy
gaya11
Identycznie myślę, . Ten czas się tak dłuży,że masakra. Chociaż tak patrząc z perspektywy czasu to już mamy 1 trym.prawie na boku nie@gaya11 ja też dopiero za dwa tygodnie już tak rozmyślam,co u fasolki,czy wszystko dobrze, a nie minął jeszcze tydzień od poprzedniej wizyty ...
Megi86
Ja mam wizyte u swojej Doktor rowno za tydzien Mysle, ze bedzie juz szansa na - w miare wiarygodne - rozpoznanie płci (14+6)
Milego dzionka Kobitki
@ForgetMeeNot: Powodzenia!
Milego dzionka Kobitki
@ForgetMeeNot: Powodzenia!
Darsi
@ForgetMeeNot powodzenia
@gaya11 - mi też się strasznie dluzy,ale masz rację zaraz 1 trymestr strzeli.
Ja 2 idę a cytologie i się zastanawiam czy mi zrobi usg, a prenatalne mam 13.08. To tyle czasu
@gaya11 - mi też się strasznie dluzy,ale masz rację zaraz 1 trymestr strzeli.
Ja 2 idę a cytologie i się zastanawiam czy mi zrobi usg, a prenatalne mam 13.08. To tyle czasu
reklama
Caitlyn
Ja mam teoretycznie o 16.00, ale pewnie się nastoję znów z 1.5 h w kolejce do rejestracji, to możliwe, że wejdziemy o podobnej porzeDopiero o 17 po pracy, tzn. godzinę wcześniej muszę się zerwać [emoji846] a Ty o której?
Jest taki skwer od rana, że się od razu nic nie chce, masakra, nienawidzę upałów. Dla mnie idealna temp. to 18-22 stopnie, ani mniej ani więcej.