reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Jeeeej, zwierzątka [emoji7] bardzo się cieszę,że jest tyle miłośniczek.

A tu nasza roczna pani buldożkowa [emoji16]
received_1644346165626041.jpeg

Załączniki

• received_1644346165626041.jpeg
    received_1644346165626041.jpeg
    53,8 KB · Wyświetleń: 270
reklama
Hej żyje ale powiem Ci kochana że to 10 Tc a mi się od dwóch dni mdłości nasilily zamiast odpuszczac. Niby od niczego mnie nie odrzucilo ale czy jestem najedzona czy głodna mdli mnie tak samo. Są chwile że aż włosy mi na głowie się jerza tak mnie zemdli a jeszcze w pracy muszę być.. Jeszcze dziś i jutro i 2 tygodnie urlopu Nareszcie. No i mąż przylatuje w sobotę nie widzieliśmy się 2 miesiące więc tęsknię strasznie I smutno mi że cała ciąże przeżyje sama ze starsza Córcia. Bo za chwilę znów poleci... Wrrrr

To witaj w klubie :-p ja dokładnie od 3 dni rzyganko co rano i wieczorem też. Wcześniej jadłam jak szalona bo tylko wtedy mnie nie mdlilo, teraz chodzę głodna bo wszystko mi śmierdzi a jak zjem to zaraz odruchy wymiotne. Dzisiaj 11 tydzień.

Ja poproszę dziś o kciuki bo wieczorem podglądam malucha. Mam nadzieję, że wszystko jest ok.

Kciuki zacisniete :biggrin2: ja mam wizytę jutro i już znoszę jajko ;) Jeszcze tyle godzin czekania.

Dokładnie:D, tutaj ze mną na rowerku jakieś 3 tyg temu:)
2gt0r60.jpg
Jej, jaki słodziak :-) :)

Hej

Mnie mniej bo to jakieś urodziny to jakiś wyjazd itp. Teraz mamy urlop a jeszcze nie wiemy gdzie ci i jak . Chcieliśmy w góry a tutaj takie wiadomości , ze mosty pozapadane, ogromne deszcze , pozalewane trasy górskie i szklaki ...

Ja wczoraj na wizycie NFZ ,sprzęt byle jaki wiec lekarz tez słabo co widział . Dzida miał juz 5,34 cm :D

Co do zamkniętej grupy można zrobić , zawsze to nikt z zewnatrz nie czyta...

Co do badan , nie robię żadnych dodatkowych jedynie bardziej pomiarowe na wizycie prywatnie za dwa tygodnie .

Za wszystkie wizytujące trzymam kciuki.

A pieski cudne ,,, my mamy dalmatyńczyka :)

Mój się bał jeździć jak raz próbowałam:D
Cavaliery są cudne, straszne pieszczochy :) właśnie aż się boje jak go okiełznam przy dzidziusiu, na wszystkich skacze, liże, ech:D
U nas to samo, i też pierwsze dziecko i też mam obawy jak to będzie... Mam nadzieję,że wyczuje,że to maleństwo i nie wolno skakać. Ale uważam,że dzieci,które wychowują się ze zwierzątkami są delikatniejsze wobec nich, bardziej wrażliwe na krzywdę innych i nie takie bojaźliwe. [emoji7] Ogólnie widzę same plusy.

reklama
Do góry