ja jak miałam diagnozę ze moje bobo umarlo miałam bete 17442 a po 38 godz spadla do 140000
reklama
Juti777
Fanka BB :)
To normalne. W I trymestrze ciśnie od hormonów, w okolicach II trymestru luzuje. A w III będziesz wspominać I z tęsknotą jak ci młody człowiek będzie urządzać harce na pęcherzu. ;-)Dziewczyny ja tak na szybko. Przestalo mnie cisnac na pecherz w nocy, dzisiaj 10tc + 0 dni. Ostatnie dwie noce w ogole nie wstaje. Czy mam sie matrwic?? Czy Wy wszystkie wstajecie??
gaya11
O nie nie, ja dzisiaj mam tę moc........ mam tę moc Jeszcze kosiarkę muszę odpalić, niech doktorek się cieszy hahhahaCześć dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Czy wam też się chce spać? Mi to na stojąca się usypia
ForgetMeeNot
o taaaaaaaak.....zasnęłabym chyba teraz w tym momencie, a siedzę w pracy dzisiaj do 18Cześć dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Czy wam też się chce spać? Mi to na stojąca się usypia
julia2s
Patusia juz po zabiegu, czekaja na wybudzenie. Nie musieli do serduszka odprowadzac <3
wiola1198
To dobrze oby maleństwo wyzdrowialoPatusia juz po zabiegu, czekaja na wybudzenie. Nie musieli do serduszka odprowadzac <3
ForgetMeeNot
Do mnie jeszcze też nie do końca nie wiem, może to dlatego, że nie mam jeszcze bardzo widocznego brzuchaJa też śpię na stojąco i często siku a tak to na szczęście brak objawów
Chociaż do mnie jeszcze nie dotarło że jestem w ciąży
reklama
Caitlyn
Spokojnie, ja tak samo mam Wcześniej przynajmniej raz w nocy mnie budził pęcherz, a teraz do rana spokójDziewczyny ja tak na szybko. Przestalo mnie cisnac na pecherz w nocy, dzisiaj 10tc + 0 dni. Ostatnie dwie noce w ogole nie wstaje. Czy mam sie matrwic?? Czy Wy wszystkie wstajecie??